Expo 2019

Van 12 t/m 19 januari 2019 organiseren wij weer de grootste vrijetijdsshow van Oost-Nederland met 20.000 M2 vakantievoorpret! Dit keer staat de Expo volledig in het teken van het ultieme vakantiegevoel! U vindt er de nieuwste modellen caravans en kampeerauto’s, trends, acties, aanbiedingen en nog veel meer… Hieronder enkele highlights!

Openingstijden Expo:
12 en 13 januari 10:00 – 17:00 uur (speciale Expo dagen)
14 januari 13:00 – 17:00 uur
15 t/m 19 januari 9:00 – 17:00 uur
Entree: Gratis

Maak zaterdag 12 januari kans op vele mooie prijzen!

Op zaterdag 12 januari worden er elk uur geweldige prijzen verloot, zoals een week lang gratis gebruik van een kampeerauto. Daarnaast kunt u tegen inlevering van een persoonlijke kanskaart (in te vullen tijdens de Expo) nog eens meedingen naar de EXPO-weekprijs: Een Dorema stoelenset inclusief tafel en voetenbankjes t.w.v. € 500,-

Inruilactie: €1.000,- extra inruilwaarde!

Tijdens de EXPO krijgt u €1.000,- extra inruilwaarde (bovenop de Bovag koerslijst). Dit op zowel nieuwe als gebruikte caravans en kampeerauto’s! Maak een keuze uit één van onze 150 nieuwe of 250 occassions, ruil uw oude caravan of kampeerauto in en profiteer van deze unieke inruilactie! Let op deze inruilactie is alleen geldig van 12 t/m 19 januari 2019.

Henk Pen onthult op 12 januari een unicum in Nederland!

Henk Pen gaat exclusief in Nederland van start met een pilot voor een nieuw concept: ‘Deelcamper’. Een nieuwe en zeer compleet uitgeruste camper met o.a. een luifel, navigatie, airco, kachel, flatscreen TV, koelkast, royale keuken en nog heel veel meer voor slechts € 24.995,- . Benieuwd naar deze camper? Wees er dan snel bij want er zijn er slechts 9 beschikbaar voor de pilotfase.

Hyundai autoshow

Autogroep Twente is ook dit jaar weer aanwezig op de EXPO met een selectie van de nieuwste modellen van Hyundai, het merk voor de kampeerder! Bent u op zoek naar een goede trekauto? Ze nemen uiteraard ook een aantal auto’s mee die geschikt zijn voor het comfortabel rijden met een caravan. Autogroep Twente heeft vestigingen in Almelo, Hengelo en Enschede.

Introductie nieuw verhuurprogramma

Henk Pen introduceert tijdens de EXPO het sterk uitgebreide verhuurprogramma, dat nu bestaat uit 20 kampeerauto’s en 14 caravans. We hebben voor iedere situatie dus een geschikte en uiterst voordelige verhuuroplossing. Kom ons verhuurprogramma bekijken tijdens de EXPO!

Dorema Megastore

Bij Henk Pen vindt u de grootste Dorema Megastore van Nederland! Op maar liefst 5.000M2 staat de gehele collectie voortenten, luifels en accessoires van Dorema opgesteld. EXPO actie, bij elke voortent een gratis voortenttapijt!