Beursagenda

Klik op ‘+’ voor meer informatie.

Kampeer & caravan jaarbeurs Utrecht
Jaarbeursplein 6
3521 AL
Utrecht

Elk jaar staan op de Kampeer en Caravan Jaarbeurs de nieuwste modellen caravans, vouwwagens, tenten en kampeeraccessoires. Natuurlijk kun je dat ook tijdens de 2019 editie weer van ons verwachten. Maar er is natuurlijk ook weer veel nieuw! Bijvoorbeeld de plattegrond. Deze is aangepast zodat alle segmenten nog beter vindbaar zijn.

Henk Pen Expo
Westsingel 2
7481 WK
Haaksbergen

Van 18 t/m 25 januari 2020 organiseren wij weer onze eigen huisshow. De grootste vrijetijdsshow van Oost-Nederland met 20.000 M2 vakantievoorpret! Ook dit jaar staat de Expo in het teken van een leuk thema. U vindt er de nieuwste modellen caravans en kampeerauto’s, trends, acties, Deelcampers, aanbiedingen en nog veel meer…

Caravana Leeuwarden
Heliconweg 52
8914 AT
Leeuwarden

Van donderdag 23 t/m dinsdag 28 januari 2020 beleef je de ultieme kampeersfeer in het WTC Expo in Leeuwarden. Caravana pakt uit met caravan- en camperprimeurs, tenten, kampeeraccessoires, ruim 200 campings uit heel Europa en de nieuwste kampeertrends. Caravana is een heerlijk dagje uit voor het hele gezin, voor iedereen die een originele vakantiebestemming zoekt, voor techneuten die nieuwsgierig zijn naar de laatste ontwikkelingen en voor dromers die nieuwe ideeën willen opdoen. Alles voor je kampeervakantie!

Camperexpo Houten
Meidoornkade 24
3992 AE
Houten (Utrecht)

CamperExpo biedt schitterende campers van vele merken, nieuw én jong gebruikt. Daarnaast handige accessoires, camperbouw, camperbladen, nieuwste gadgets, deskundig advies, leerzame presentaties en heel veel aanbiedingen. Test e-bikes op het fietsparcours. Tref de mooiste camperplaatsen en bestemmingen in Nederland, Europa en verder. Voor vakantie of weekend weg!

Definitieve locatie
is nog onbekend
en volgt spoedig.

Inspiratie en handige tips vinden kampeerliefhebbers tijdens de ANWB Kampeerdagen van 20 t/m 22 april. Op het terrein vinden kampeerders onder meer een uitgebreide tentenshow (van lichtgewicht tot familietent), caravans, campers, vouwwagens, fietsen, kampeeraccessoires en veel informatie over kampeerbestemmingen in binnen- en buitenland. Ook kun je ter plekke een camping of last minute vakantie boeken.