Inbouw camper bij Henk Pen

Rijdt u al een tijdje rond met hetzelfde interieur en vindt u het tijd voor een nieuwe inbouw van uw camper? Bij Henk Pen verkopen wij de nodige kampeeronderdelen in zowel onze online als fysieke winkel. Van een moderne satellietontvanger voor uw tv tot een nieuw cassettetoilet. Onze door BOVAG-erkende inbouwmonteurs staan voor u klaar. Koop uw onderdelen en plan direct een afspraak in om ze in onze werkplaats in te laten bouwen. Zijn er naast de inbouw van enkele camperonderdelen ook nog andere zaken die nagekeken moeten worden? Bespreek dan direct bijvoorbeeld het onderhoud van uw camper. Zo slaat u twee vliegen in een klap.

Online onderdelenshop

In de online onderdelenwinkel van Henk Pen vindt u elk onderdeel dat u in wil laten bouwen gemakkelijk gegroepeerd. Van tv-onderdelen tot een nieuw cassettetoilet en van een koelkast tot nieuw meubilair. Handig wanneer uw interieur inmiddels is versleten en u het tijd vindt voor een nieuw frisse look voor uw camper. Koop online of in onze fysieke winkel in Haaksbergen uw onderdelen en laat de inbouw in uw camper tevens door Henk Pen faciliteren.

Inbouwmogelijkheden in uw camper

Voor een compleet overzicht van de mogelijkheden omtrent inbouw in uw camper, maak een afspraak met een van onze adviseurs.