HENK PEN WERKPLAATS

Laat uw camper wassen en reinigen

Na een lange vakantie kan het zijn dat je je camper graag even grondig wil laten wassen. Van binnen kan het interieur na een tijdje muf gaan ruiken. Bij een grondige reiniging bij Henk Pen kun je ervoor kiezen om zowel het interieur als de bekleding aan te laten pakken. Met behulp van onze speciale reiningsapparatuur zorgen wij dat de bekleding weer een fris geurtje krijgt en goed gereinigd wordt. Eventuele vlekken zullen niet langer zichtbaar zijn. Het interieur pakken wij ook aan met een speciaal schoonmaakmiddel waarbij zowel oppervlakkig als hardnekkig vuil verdwijnt.

Een schoon exterieur

HENK PEN WERKPLAATS

Je camper heeft veel te lijden tijdens een vakantie. Kom je veel aan de kust dan kan de zoute lucht de buitenkant van je camper aantasten. Metalen onderdelen kunnen snel gaan roesten en de beplating is ook erg vatbaar voor schade onder zilte omstandigheden. Pekel op de wegen in koude gebieden heeft overigens hetzelfde effect op je camper. Het is daarom belangrijk om je voertuig regelmatig te laten reinigen om op de lange termijn schade te voorkomen. Het is natuurlijk gemakkelijk om zelf met een sopje je camper af te doen.

Maar wil je het echt goed doen en er zeker van zijn dat hij tijdens de volgende vakantie nog in topconditie is? Dan raden wij je aan het aan professionals over te laten. Onze speciale shampoo creëert een extra laagje ter bescherming aan op je camper. Door deze laag kan vuil zich niet hechten aan het exterieur en kun je je camper na het stallen met behulp van slechts wat water helemaal afspoelen. Stof en vuil zijn makkelijker dan ooit tevoren af te spoelen. Neem contact met ons op via 0532-000886, onze chat op de website of vul het formulier hier onder in, dan helpen we je graag verder.

Contactformulier werkplaats

Naam
Adres
Soort voertuig(Vereist)