HENK PEN WERKPLAATS

Laat de bekleding van uw camper reinigen bij Henk Pen

Het reinigen van de bekleding van je camper kan een behoorlijk karwei zijn. Daarnaast bestaat de kans dan ook nog dat het resultaat niet is waar je op had gehoopt. Wij raden je daarom aan om dit aan een professioneel reiniger over te laten. Ieder jaar komen er weer vele klanten terug bij Henk Pen voor het reinigen van de vloerbedekking, kussens en andere bekleding. Met behulp van onze speciale reinigingsapparatuur zorgen wij dat de stoffering van je camper weer als nieuw oogt. Vieze luchtjes zijn voorlopig verleden tijd en je camper zal weer heerlijk ruiken.

HENK PEN WERKPLAATS

Akelige geur of vlekken

Tijdens een lang en gezellig vakantieseizoen is de kans groot dat er vroeg of laat een keer geknoeid wordt. Je geniet van een glas rode wijn of stukje chocolade en laat per ongeluk wat op de bekleding vallen. Als je niet snel ingrijpt wordt het lastig deze vlek te verwijderen. Met onze speciale reinigingsapparatuur hoef je niet bang te zijn dat deze vlekken nog langer zichtbaar zijn. Het vervelende geurtje verdwijnt en wordt ingeruild voor een nieuwe frisse geur. Je camper zal na een reinigingsbeurt bij Henk Pen weer ruiken als nieuw. Voor meer informatie over het bekleding reinigen van je camper bij Henk Pen raden wij je aan contact op te nemen met onze ervaren medewerkers via 0532-000295, de online chat of het formulier onder aan de pagina.

Nieuwe onderdelen

HENK PEN WERKPLAATS

Ben je bang dat het licht van buiten je stoelen beschadigd? Henk Pen heeft een eigen onderdelenwinkel waar je naast stoelhoezen een ruime keuze hebt uit verschillende inbouw mogelijkheden. Uiteraard bieden wij je ook de mogelijkheid de montage van deze onderdelen aan ons uit te besteden. Klik op deze link voor onze online winkel.

Contactformulier werkplaats

Naam
Adres
Soort voertuig(Vereist)