HENK PEN WERKPLAATS

Laat je camper exterieur reinigen bij Henk Pen

Laat het exterieur reinigen van je camper over aan experts. Het lijkt heel gemakkelijk om zelf met je camper door de wasstraat te gaan maar de ervaring leert dat dit niet altijd een goed plan is. Door de vaak versleten borstels kunnen er krassen op de platen en ramen ontstaan. In de wasstraat van Henk Pen zijn er speciale borstels geïnstalleerd waarbij de kans op krassen verwaarloosbaar is. Daarnaast voorkom je ook een hoop werk door de reiniging van je camper over te laten aan professionals.

HENK PEN WERKPLAATS

Voorkom roestplekken en een beschadigde laklaag

In wat voor omgeving je met je camper ook rijdt, het exterieur heeft heel wat te lijden. Als je geregeld in besneeuwde gebieden komt, kan het pekel op de weg er zomaar voor zorgen dat je camper er na een tijdje niet meer fraai uitziet. Ook zeezout, stof, zand en zonlicht werken niet heel bevorderend bij het in stand houden van de pracht en praal van je voertuig. Het is dan ook belangrijk dat je je camper geregeld laat reinigen. Zo kan vroegtijdige roest en een beschadigde laklaag gemakkelijk voorkomen worden.

Onze speciale shampoo voorkomt schade

HENK PEN WERKPLAATS

Breng je camper langs voor het exterieur reinigen bij Henk Pen en merk direct de voordelen van onze speciale campershampoo. Wij wassen je camper met een speciaal schoonmaakmiddel waarbij er een filmlaag achterblijft na de reiniging. Dit beschermende laagje zorgt ervoor dat er geen vuil aan je camper hecht. Wij raden aan je voertuig te laten reinigen vóórdat je hem stalt.

Zo geef je het vuil niet de kans zich aan te hechten en kun je stof of andere viezigheden heel gemakkelijk afspoelen. Uiteraard vergeten wij tijdens het wassen ook de bovenkant niet! Voor het camper exterieur reinigen bent u bij Henk Pen aan het goede adres! Ook voor uw caravan kun je bij ons terecht.

Contactformulier werkplaats

Naam
Adres
Soort voertuig(Vereist)