Dethleffs ‘vakantiegeld korting’

Ook zo veel zin om deze zomer al op pad te gaan met je nieuwe camper? Dat kan! Nu zelfs met tijdelijk een flinke besparing op je nieuwe camper van Dethleffs. We geven namelijk € 5.000,- vakantiegeld korting op onze voorraadmodellen.

Deze actie is niet geldig in combinatie met andere acties.

Filters

Dethleffs camper te koop

Henk Pen heeft diverse Dethleffs campers op voorraad. Tevens bieden wij zeer gunstige inruiltarieven indien je bij ons een nieuwe of gebruikte Dethleffs camper koopt.

Dethleffs camper delen

Henk Pen Deelcamper biedt je de mogelijkheid om samen met anderen een camper te kopen. Tevens biedt Henk Pen Deelcamper je een terugkoop garantie en is het onderhoud van de camper bij de prijs inbegrepen. Droom je altijd al van een eigen camper, dan is wellicht het gezamenlijk kopen van de camper voor jou een geschikte mogelijkheid!

Dethleffs camper huren

Henk Pen biedt tevens een ruim aanbod aan verhuurbare modellen. Wil je liever niet eigenaar worden van een camper, echter wel graag een keer met een camper op reis? Henk Pen verhuur biedt je de mogelijkheid om voor minimaal 1 week een camper te huren. Benieuwd naar de mogelijkheden? Bezoek Henk Pen verhuur of neem contact met ons op via de chat of telefoon 053-4348528.

 

Dethleffs camper onderdelen

Henk Pen biedt je naast nieuwe of gebruikte campers ook de mogelijkheid om losse camperonderdelen of kampeerartikelen te kopen. Bij Henk Pen helpen wij je graag met de voorbereiding op jouw camperreis. Zo tref je bij ons een breed scala aan campingstoelen en tafels, voortenten en luifels, airco’s en kachels aan. Op onze website vind je meer dan 20.000 artikelen. Bestel veilig en vertrouwd online! Uiteraard kun je altijd via de chat of telefonisch contact met ons opnemen voor deskundig advies.