Tweedehands camper kopen

Wil je een betrouwbare tweedehands camper kopen? Bekijk ons aanbod online of wees welkom in onze showroom in Haaksbergen! We bieden voor ieder wat wils. Van kleine, lichtgewicht campers tot grote campers met veel slaapplaatsen, riante keuken en luxe sanitair.

Unieke kwaliteitsgarantie op al onze camper occasions!

  • UITGEBREIDE BOVAG DIAGNOSE
  • 1 JAAR BOVAG GARANTIE
  • MINIMAAL 6 MAANDEN APK OP CAMPERS
  • GEREINIGD INTERIEUR & EXTERIEUR
  • TECHNISCHE UITLEG BIJ OPHALEN
Terug naar overzicht

Deze presentatie bestaat niet (meer)...

In alle prijsklassen en van verschillende merken, zoals Adria, Bürstner, Clever, Fiat, Hymer, Sunlight en Volkswagen. Zo kun je de tweedehands camper kopen die bij je past. Klik op de camper van je keuze en bekijk alle foto’s en specificaties, van bouwjaar tot kilometerstand, afmetingen, brandstof en vermogen. Via het CamperDreams Concept betaal je gemakkelijk per maand. Zo kan iedereen de ultieme vrijheid van kamperen ervaren!

Persoonlijk advies in onze showroom

Keuze gemaakt? Je bent van harte welkom in onze megastore in Haaksbergen! Onze deskundige medewerkers helpen je graag verder bij een aankoop die past bij jouw persoonlijke wensen en budget. We adviseren je vrijblijvend en geven je een goed beeld van de technische staat van het tweedehands model camper. Ons ruime assortiment occasions bestaat uit ingekochte modellen, ex-verhuurmodellen en inruilmodellen. Alle campers ondergaan een grondige check voordat ze de verkoop in gaan. Bij eventuele schade repareren wij geheel volgens de richtlijnen van BOVAG en Omnia. 

Oud model camper inruilen

Heb je nog een oud model camper of caravan te verkopen? Bij Henk Pen bied je je caravan gemakkelijk aan via onze Inkoopservice, zelfs bij schade of mankementen. Er zijn verschillende manieren om (een deel van) het aankoopbedrag terug te krijgen. Wij doen graag een realistisch bod. Zo heb je geen gedoe met onbekenden aan huis en een lange, onzekere verkoopperiode. Het afgesproken verkoopbedrag betalen wij uit of verrekenen wij direct met je nieuwe aankoop bij Henk Pen. Alvast een inruilvoorstel aanvragen? Klik dan op je camper naar keuze en daarna op de link ‘Inruilvoorstel’ onder de specificaties.

Benieuwd wat je oude caravan of camper ongeveer waard is? Maak dan gebruik van onze taxatie-tool. Vul je kenteken in en status van onderhoud en voertuig en start de taxatie.

Voortent en accessoires bij je tweedehands camper kopen

Koop gelijk een mooie voortent of luifel bij je tweedehands camper. Onze showroom is de grootste Doréma Megastore van Nederland, met als enige de gehele Doréma collectie op show. In onze shop vind je daarnaast alle kampeerbenodigdheden en accessoires die je zoekt. Shop je liever online? Bezoek dan onze webshop.