Inbouw caravan bij Henk Pen

Koop uw onderdelen online bij Henk Pen en laat de inbouw van uw caravan aan onze medewerkers in de werkplaats over. Ook zorgen zij dat zij direct alles goed aansluiten. Heeft u een caravan of wellicht een camper waarvan u graag snel de onderdelen gemonteerd ziet? Laat u door een van onze inbouwmonteurs inlichten over de werkzaamheden en mogelijkheden. Onze monteurs werken volgens de richtlijnen van BOVAG. Daarmee is vrijwel al uw onderhoud en reparatie voorzien van een garantie van 10 jaar. Daarnaast houdt het in dat onze monteurs erkend worden volgens het kwaliteitskeurmerk waar BOVAG voor staat.

Inbouwmogelijkheden

Is uw cassettetoilet aan vervanging toe? Of wilt u er juist een in laten bouwen? In onze online winkel koopt u gemakkelijk de onderdelen zelf. Voor de inbouwmogelijkheden raden wij u aan om contact met ons op te nemen via onze online chat of ons telefoonnummer. Hieronder ziet u enkele van de vele mogelijkheden als het gaat om inbouw van caravanonderdelen.

Onderdelenwinkel

Wist u dat Henk Pen ook een eigen onderdelenwinkel heeft? Bestel online uw onderdelen voor uw caravan en laat ze inbouwen in onze werkplaats. Van binnenverlichting tot hordeuren en van koelkasten tot tv-benodigdheden; het is te koop in de online onderdelenshop. Uiteraard verkopen wij ook in onze fysieke winkel de nodige benodigdheden voor tijdens uw kampeerreis. Maak vervolgens direct een afspraak voor het monteren van de onderdelen! Zo kunt snel genieten van uw nieuwe inbouw!