Grote beurt Camper

HENK PEN WERKPLAATS

Plan een grote combi-beurt voor je caravan bij Henk Pen

Een grote combi-beurt van uw caravan is absoluut aan te raden wanneer er een tijdje niet meer naar gekeken is. Uiteraard kun je in de werkplaats van Henk Pen er ook voor kiezen om los module-onderhoud te plannen. Toch is het een aanrader om voor de grote combi-beurt te gaan. Alle modules worden dan nagelopen door een van onze ervaren door BOVAG-erkende monteurs. Je caravan wordt klaargemaakt voor een welverdiende vakantie. Wij raden je aan om minstens ieder jaar de combi-beurt veiligheid in te plannen.

Combibeurt actie caravan henk pen

HENK PEN WERKPLAATS

Bespaar geld en tijd met een grote combi-beurt

Als je kiest voor meerdere losse beurten in plaats van een grote combi-beurt kom je niet zo voordelig uit dan wanneer je al het module onderhoud in een keer laat doen. Daarnaast is het natuurlijk een voordeel dat je je caravan voor de totaalbeurt maar eenmalig af hoeft te leveren. Voor een geheel prijsoverzicht per module én voor de grote combi-beurt kun je de tabel hieronder bekijken. Heb je toch vragen over het module onderhoud of de grote combi-beurt van je caravan? Dan kun je ons bereiken op 0532-000875 of via onze online chat.

Veilig op pad met uw caravan

HENK PEN WERKPLAATS

Er is niks zo fijn als met een zeker en veilig gevoel op pad gaan naar je vakantieadres. Kies je niet voor een gedegen module onderhoud, dan bestaat er een vergrote kans op defecten aan onder meer de banden of gasleidingen. Dat is niet iets waar je op zit te wachten tijdens een welverdiende vakantie. In de tabel hieronder kunt je zien welke modules bij welke combi-beurt worden aangepakt. Ben je op zoek naar de inhoud per module? Neem dan contact met ons op.

Combi-beurt veiligheid | €169,-Combi-beurt groot | €239,-
Bandenmodule I€19,-XX
Bandenmodule II€69,-
Gas-afpersmodule€39,-XX
Watermodule€39,-X
Vochtmodule€59,-X
Onderstelmodule€129,-XX

Contactformulier werkplaats

Naam