HENK PEN WERKPLAATS

Gas-afpers module onderhoud van je caravan

Een goed module onderhoud van je caravan is noodzakelijk voor een lang en veilig gebruik van je ideale vakantiestek. Het gas-afpers module onderhoud is daarbij een van de noodzakelijke werkzaamheden. Tijdens dit onderhoud controleren wij onder meer de drukregelaar, gasleidingen en gasslang(en). Bovendien checken wij ook je gasfles op eventuele lekken of schade. Daarnaast zetten onze door BOVAG-erkende monteurs het gassysteem opnieuw op druk. Kies je ervoor om enkel deze module na te laten kijken? Dan brengen wij daar €39,- voor in rekening.

HENK PEN WERKPLAATS

Onderstel module onderhoud bij Henk Pen

Net als de gas-afpers module is het onderstelmodule onderhoud een onderdeel van de combibeurt veiligheid. Van deze drie modules is het noodzakelijk om ze eens per jaar na te kijken. Kies je ervoor om deze modules niet frequent te checken, dan komt je eigen veiligheid mogelijk in het geding. Een fijne vakantie begint met een veilig gevoel. Voor jouw veiligheid voeren onze monteurs het onderhoud en de controle uit van onder meer de oplooprem, verlichting en wielophanging. Ook worden de remmen losgehaald, gereinigd en gesmeerd.

Laat je banden jaarlijk nakijken

HENK PEN WERKPLAATS

Niet alleen een goed onderhoud van je gas-afpers en onderstel module zijn belangrijk. Ook een frequente check van de banden voorkomt ongelukken of vergevorderde slijtage. Kies je voor het bandenmodule 1 onderhoud? Dan controleren wij de banden op slijtage, leeftijd, zichtbare schade en bandenspanning. Daarnaast vullen onze monteurs de banden opnieuw met stikstof. Zo kun je weer met een vertrouwd gevoel de weg op. Deze controle voert een van onze ervaren werkplaatsmedewerkers voor slechts €19,- uit.

Vind je het tijd voor wat extra aandacht voor je banden? Speciaal daarvoor hebben wij een bandenmodule 2 onderhoud samengesteld. Alle werkzaamheden van de bandenmodule 1 komen voorbij. Daarnaast voorzien wij de banden ook nog eens van ride-on. Deze extra laag in de band zorgt voor drastisch verminderde kans op slijtage, lekken of klapbanden. Je geniet al van dit optimale rijcomfort en lage brandstofkosten voor €69,-.

HENK PEN WERKPLAATS

Water module onderhoud

Samen met de drie onderdelen uit de combibeurt veiligheid en een vochtmeting is het water module onderhoud van je caravan ook inbegrepen in de combibeurt groot. Tijdens het onderhoud van de watermodule worden er verschillende onderdelen van je caravan nagelopen. Onder meer worden de watertank, boiler en waterkranen gecontroleerd. Ga voor een grote combibeurt met het onderhoud van alle modules voor een voordelige prijs van €239,-. Dat is €27,- minder dan wanneer je alle modules los laat nakijken! Voor vragen over het module-onderhoud kun je bij ons terecht via ons telefoonnummer of onze online chat.

HENK PEN WERKPLAATS

Een gedegen vochtmeting

Als onderdeel van de grote combibeurt is een vochtmeting een belangrijk onderdeel van een goed onderhouden caravan. Er wordt tijdens deze controle een uitgebreide meting gedaan ten behoeve van het behoud van de fabrieksgarantie. Voor de vochtmeting module wordt normaliter €59,- gerekend. Bij een Weinsberg-caravan wordt een meerprijs van €20,- gerekend. Voor een vochtmeting van een Dethleffs betaal je €99,-. Deze meerprijs ontstaat door het gebruik van een speciaal soort tectyl dat de fabrikant voorschrijft.

Combi-beurt veiligheid | €169,-Combi-beurt groot | €239,-
Bandenmodule I€19,-XX
Bandenmodule II€69,-
Gas-afpersmodule€39,-XX
Watermodule€39,-X
Vochtmodule€59,-X
Onderstelmodule€129,-XX

Contactformulier werkplaats

Naam