HENK PEN WERKPLAATS

Een (twee)jaarlijkse veiligheidscheck van uw caravan

Met een jaarlijkse veiligheidscheck van je caravan zorg je dat je met een veilig gevoel op vakantie kunt. Wij raden je dan ook aan om zeker eenmaal per jaar een moment in te plannen om je caravan te laten checken op een aantal essentiële punten. Er is namelijk niks zo vervelend om tijdens je welverdiende vakantie tegen onverwachte stukken aan te lopen. Uiteraard is de veiligheidscheck te combineren met ander onderhoud als module-onderhoud, het reinigen van je caravan of een extra check voor je banden.

HENK PEN WERKPLAATS

Onderhoud volgens BOVAG-richtlijnen

Henk Pen is aangesloten bij BOVAG. Dat wil zeggen dat onze werkwijze is afgesteld op de richtlijnen van de BOVAG. Onze monteurs werken volgens de strikte regels en zorgen dat je caravan haast beter dan ooit tevoren bij je terugkeert. Daarnaast is via BOVAG de garantie op onder meer onderhoud en reparatie geregeld. Onze ervaren medewerkers in de werkplaats helpen je graag verder met vragen over het onderhoud of een reparatie van je caravan.

Plan je combi-beurt veiligheid bij Henk Pen

HENK PEN WERKPLAATS

De combi-beurt veiligheid is een onderhoud van je caravan bestaande uit drie verschillende modules. Onder meer onze bandenmodule 1 is onderdeel van de veiligheidscheck van je caravan. Daarbij worden de banden gecheckt op slijtage, verminderde bandenspanning en zichtbare schade. De banden van je caravan worden tevens opnieuw gevuld met stikstof. Bij Henk Pen bieden wij u ook de optie om de banden nog een upgrade te geven met behulp van onze bandenmodule 2.

Naast de bandenmodule 1 zijn ook de gas-afpers en onderstelmodule onderdeel van de veiligheidscheck. Hierbij houden onze ervaren monteurs rekening met zaken die noodzakelijk eenmaal per jaar gecheckt moeten worden. Zij lopen onder meer de oplooprem, verlichting en wielophanging na. Ook zorgen wij dat de gasleidingen, gasslangen en gasfles niet voor gevaarlijke situaties zullen zorgen. Voor verdere vragen over de veiligheidscheck kun je contact met ons opnemen via 0532-000868, de chat op de website of het formulier hier onder.

Contactformulier werkplaats

Naam