Caravan Salon Düsseldorf 2022

Grootste camper- en caravanbeurs van Europa

Volgens velen is dit de grootste en mooiste camper- en caravanbeurs van Europa, of misschien zelfs wel van de wereld: de Caravan Salon in Düsseldorf. Tien dagen lang kunnen alle liefhebbers van caravans en campers hun hart ophalen.

Dit bijzondere evenement vindt dit jaar plaats van zaterdag 27 augustus tot en met zondag 4 september 2022, net over de grens in Duitsland.

Proef hier alvast de sfeer:

CARAVAN SALON 2022

Bijzondere editie

De 61ste editie van dit evenement belooft een speciale te worden, want na twee jaar restricties vanwege de Covid pandemie is de beurs nu weer terug op volle sterkte.

“Dit betekent dat we de assortimenten van 600 exposanten presenteren op 250.000 vierkante meter in in totaal zestien hallen. We kijken vol optimisme en verwachting uit naar het evenement van dit jaar.”

Stefan Koschke, projectdirecteur Caravanning & Outdoor

Meer dan 650 exposanten zullen recreatieve voertuigen presenteren in 16 verschillende hallen en op de buitenruimtes. Naast campers en caravans vind je er ook een ruim aanbod aan tenten, kampeeraccessoires, outdoorkleding en de mooiste reisbestemmingen.

Bezoek ons in Düsseldorf

Ik ben Bart Koekkoek en vertegenwoordig Henk Pen bij de merken Knaus, Tabbert, Weinsberg, Dethleffs, Sunlight en Adria. Wil je in Düsseldorf advies over deze merken, plan dan een afspraak met me in.

Ik zie je graag op de Caravan Salon in Düsseldorf!


Naam
Voorkeursdatum
Meerdere opties mogelijk