Bezoek Henk Pen op de caravan salon Düsseldorf

Vrijdag 4 tot en met zondag 13 september

Bezoek ons op de Caravan Salon in Düsseldorf, wij vertegenwoordigen daar al onze merken en hebben vele mooie beursactie’s voor u! U kunt onderaan deze pagina’s kaarten bij ons bestellen, deze stellen we gratis ter beschikking. De caravan salon in Düsseldorf is de grootste vak- en consumentenbeurs op het gebied van caravans, campers en accessoires die u als caravan of camper liefhebber niet mag missen. Op het naastgelegen parkeerterrein (P1) kunt u met de camper overnachten op prima camperplaatsen.

We hebben hieronder twee highlights voor u uitgelicht!

 

Adria matrix

Adria

Bij Adria hebben de grootste veranderingen plaatsgevonden bij de modellen ‘Coral’ en ‘Matrix’. Met name het design van de achterkant van de camper springt in het oog. Maar ook de vernieuwde ledverlichting en interieurdesigns zijn helemaal van deze tijd. Bekijk deze prachtige campers op de caravan salon in Düsseldorf.

Hall 10 / A29-02

Cito

Weinsberg

De Weinsberg CaraCito is de eerste ‘gas-loze’ caravan ter wereld. Deze caravan is volledig elektrisch en wordt standaard geleverd met een airco! Daarom ook geen gaspitten meer maar een moderne glaskeramische kookplaat. Ook de verwarming in elektrisch. Bekijk deze unieke caravan op de Weinsberg stand!

Hall 1 / A01-20

Vraag hieronder uw kaarten aan

Velden met een * zijn verplicht.