Laat je caravan wassen en reinigen

Bij Henk Pen wassen wij met liefde je caravan. Na een grondige reinigingsbeurt zal je voertuig terugkomen als nieuw! Kies voor een onze totaalbeurt actie en wij reinigen je caravan of camper van top tot teen. We pakken zowel het interieur en exterieur als de bekleding aan. Tijdens het reinigen van de bekleding maken wij gebruik van onze speciale schoonmaakapparatuur. Hierdoor zijn vlekken, muffe geurtjes en ander vuil niet langer zichtbaar en ruikbaar. Naast een schone bekleding en een frisse vloerbedekking wordt tijdens een totaalbeurt actie ook de rest van het interieur meegenomen.

Een schoon exterieur

Je kent het gevoel. Je rijdt door een koud gebied en de wegen liggen vol met pekel. Helaas heeft dat niet altijd een bevorderd effect op je caravan. Hij kan er behoorlijk vies van worden en daarnaast bestaat ook de kans dat metalen onderdelen sneller zullen roesten. Hetzelfde geldt voor een ritje langs de kust. De zilte lucht is zelden goed voor je caravan. Nog niet gesproken over de zon, die de kleuren van je caravan behoorlijk aan kan tasten. Bij Henk Pen hebben wij daar de perfecte oplossing voor.

Met behulp van onze speciale shampoo voor caravans en campers ontstaat er een extra beschermend laagje op je voertuig. Door dit extra laagje is het gemakkelijk al het vuil er zo af te spoelen. Het zal niet langer hechten aan de caravan. Laat je voertuig dus goed reinigen voordat je hem stalt. Ben je op zoek naar de specifieke behandelingen? Ga dan naar desbetreffende pagina’s voor meer informatie. Heb je vragen over onze reinigingsmethodes of andere zaken, dan kun je uiteraard contact met ons opnemen via 053-20 00 885, onze online chat of het contactformulier. Onze werknemers staan voor je klaar!

Contactformulier werkplaats

Naam
Adres
Soort voertuig(Vereist)