HENK PEN WERKPLAATS

Laat je caravan exterieur reinigen bij Henk Pen

Hoewel het reinigen van je caravan exterieur best wel door jezelf gedaan kan worden, raden wij je aan het toch door een expert te laten doen. De kans op beschadiging of krassen is tijdens een wasbeurt altijd aanwezig. De reinigers van Henk Pen zijn zo getraind dat ze precies weten hoe ze schade kunnen voorkomen. Waar in een gewone wasstraat de kans op krassen aanzienlijk is, zijn onze borstels zo afgesteld dat je caravan ongeschonden de wasstraat verlaat. Daarnaast voorkom je jezelf ook behoorlijk wat werk.

HENK PEN WERKPLAATS

Een laagje voor extra bescherming

Met gewone zeep zal je caravan ongetwijfeld goed schoon worden. Toch doet onze speciale shampoo wonderen ten opzichte van de niet gespecialiseerde variant. Het door ons gebruikte schoonmaakmiddel zorgt voor een extra beschermend laagje op het voertuig. Met behulp van deze filmlaag kan viezigheid zich niet hechten aan het exterieur. Wanneer je je caravan langs brengt voor het reinigen van het exterieur, maakt in principe niet uit. Al raden wij je aan het in ieder geval te doen voordat je hem stalt. Zo zal het extra beschermend laagje ervoor zorgen dat je je voortuig slechts even af hoeft te spoelen wanneer je het gereed maakt voor vertrek!

Waarom moet ik het exterieur van mijn caravan reinigen?

HENK PEN WERKPLAATS

Allereerst wil het oog natuurlijk ook wat. Al is dat niet de voornaamste reden om het exterieur goed bij te houden. Tijdens je tripjes in binnen- en buitenland heeft je caravan veel te lijden. Trek je eropuit naar de zon, dan is de kans groot dat je caravan flink lijdt onder de grote blootstelling aan zonnelicht, zand en (zee)zout.

De kans op corrosie en beschadiging van de laklaag is groot. Ook een regelmatige vakantie naar de kou kan zorgen voor minder bescherming van je caravan vanwege de aanwezigheid van pekel op de wegen. Laat je caravan exterieur met een enige regelmaat reinigen bij Henk Pen en voorkom beschadiging. Uiteraard reinigen wij ook het exterieur van campers!