Tabbert caravan kopen

Bij Henk Pen vind je diverse caravans op voorraad. Ook voor het kopen van een Tabbert caravan ben je van harte welkom in onze showroom. Bekijk alvast online het actuele aanbod caravans en campers. Al onze kampeervoertuigen zijn van hoge kwaliteit en hebben een lange garantie. We zorgen ervoor dat je altijd veilig en Bovag-gekeurd op weg gaat. Realiseer dus vandaag nog jouw droomreis!

Terug naar overzicht

Deze presentatie bestaat niet (meer)...

Tabbert caravan kopen die voldoet aan jouw wensen

Bij ons vind je caravans in allerlei soorten en maten. Naast verschillende merken, zoals Tabbert, vind je bij ons bijvoorbeeld verschillende typen indelingen. Misschien zoek je een caravan met een slaapbank, vast bed of juist bovenbed. Of ben je naast een specifiek merk caravan ook op zoek naar een bepaald type of model. Op onze website filter je gemakkelijk zowel nieuwe als tweedehands caravans op bijvoorbeeld bouwjaar, model, lengte, aantal slaapplaatsen, verwarming en toelaatbaar gewicht. Staat jouw ideale kampeervoertuig er niet tussen? We leveren regelmatig maatwerk aan onze klanten. Geef dus gerust je wensen door! We denken graag met je mee.

Tabbert caravan huren voor aankoop

Twijfel je nog over welke caravan je wilt kopen? Dan ben je ook van harte welkom om bij ons eerst een caravan te huren. Zowel van Tabbert als van andere merken hebben wij regelmatig modellen voor verhuur in onze showroom staan. Zo kun je eerst zelf ervaren hoe het is om met een caravan of bepaald type caravan op pad te gaan. Misschien toch liever een camper? Ook campers kun je eerst bij ons huren voor aankoop. 

Je oude caravan inruilen

Wil je je oude model caravan inruilen? Ook dat kan bij Henk Pen! Wij kopen zowel Tabbert caravans als andere merken over. De waarde van je tweedehands caravan wordt dan automatisch verrekend in je nieuwe aankoopprijs. Zelfs bij schade of mankementen is inruil in overleg soms mogelijk. Onze experts hebben alle kennis in huis om een betrouwbaar, transparant bod te doen. Bel ons gerust voor de mogelijkheden of kom langs voor informatie en advies. De koffie staat klaar!

Direct op jouw ultieme kampeertrip

Naast campers en caravans koop je bij ons ook de beste onderdelen, voortenten, luifels en accessoires. Van airco’s tot stoelen, tafels en kachels. Zo ben je in één keer klaar voor jouw kampeertrip. Neem gerust contact met ons op als je een specifieke vraag hebt over ons assortiment. De producten en onderdelen die wij verkopen zijn van goede kwaliteit en hebben een lange levensduur. Op deze manier bieden we onze klanten een hoogwaardig en betrouwbaar assortiment en houden we tegelijk rekening met het milieu. Wel zo prettig!