Dethleffs COCO, caravan van het jaar 2018

De Ultra lichtgewicht caravan van Dethleffs uitgeroepen tot ‘Caravan van het jaar 2018’.

Feest in huize Dethleffs: Op de „Kampeer- & Caravan Jaarbeurs“ in Utrecht is de nieuwste noviteit van Dethleffs COCO uitgeroepen tot ‚Caravan van het jaar 2018‘.

De ultra lichtgewichte winnaar is gekozen door een jury bestaande uit ervaren journalisten met kennis van de volledige caravan- en campermarkt én enkele KCK lezers. De jury heeft zijn beslissing gebaseerd op het feit dat Dethleffs met de CoCo erin geslaagd is een innovatief totaalconcept te creëren die gewichtsreducering en multifunctionaliteit gecombineerd heeft met een uitstekend, uitzonderlijk ontwerp.

De productie van CoCo staat gepland vanaf voorjaar 2018. In zeer korte tijd is de verbazingwekkende lichtgewicht van slechts 638 kg erin geslaagd de aandacht en zeer vele positieve reacties van Nederlandse lezers en experts naar zich toe te trekken. CoCo ultralicht, multifunctioneel en mooi van vorm: Dat is COCO, de caravan van de volgende generatie Dethleffs. Bij de ontwikkeling van de CoCo stonden drie belangrijke componenten centraal: het gewicht, functionaliteit en meervoudig gebruik en design.

De naam CoCo is afgeleid van de Engelse term ‘cocooning’ en ‘comely’ wat staat voor lekker vertrouwd, eigen maken, sierlijk, mooi, modern en aantrekkelijk en vertegenwoordigt het gevoel van ruimte die deze caravan het beste omschrijft:

kom thuis, voel je helemaal comfortabel binnen de 4 wanden van je eigen mobiele huis.

 

verkoop