Een gezellig dagje uit én fantastische aanbiedingen

Bezoek onze
Dethleffs familiedagen

Voor alle vrienden van Dethleffs: de Dethleffs familiedagen

Voor alle vrienden van Dethleffs: bezoek de Dethleffs familiedagen en profiteer van geweldige aanbiedingen! Ben jij ook groot fan van het merk Dethleffs? Kom dan van 2 t/m 9 maart langs in onze showroom voor de Dethleffs familiedagen. Op vrijdag 8 en zaterdag 9 maart hebben we bovendien volop leuke activiteiten voor (groot)ouders en (klein)kinderen. Lees snel meer over deze familiedagen en de hoge kortingen en ontdek hoe je kans maakt op een Dethleffs familiepakket!

Het hoogtepunt van de Dethleffs familiedagen, de nieuwe Dethleffs C’GO

Dethleffs heeft de gezinscaravans C’GO en C’GO UP volledig vernieuwd, o.a. met een modern interieur dat lichte meubels combineert met opvallende kleuraccenten. Ga je voor de Edition 10 uitvoering dan heeft de caravan prachtige gladde beplating, 17″ lichtmetalen velgen en nog heel veel meer! Kies je voor een Dethleffs tijdens de familiedagen, dan profiteer je ook nog eens van veel voordeel. Kom dus langs in onze showroom of lees meer over deze caravans!

2 t/m 9 maart 2024

Dethleffs familiedagen deals!

Kom je van 2 t/m 9 maart langs in onze showroom tijdens de Dethleffs familiedagen, om jouw eigen Dethleffs uit te kiezen, dan profiteer je van:

  • Gladde beplating
  • Aluminium velgen 17″ in Dethleffs design
  • Warmwatervoorziening Truma Therme
  • Ringverwarming
  • Panorama dakluik Heki 2
  • Gewichtsverhoging
  • Voorraam
  • En nog heel veel meer.

*Bij geselecteerde Dethleffs modellen

Dagje uit voor het hele gezin

Tijdens de Dethleffs familiedagen zijn er diverse leuke activiteiten te doen in onze showroom. Op vrijdag 8 en zaterdag 9 maart hebben we volop leuke activiteiten voor (groot)ouders en (klein)kinderen. Zo kun je zelf rustig rondkijken in onze showroom, terwijl de (klein)kinderen vermaakt worden met leuke campingspelletjes, zich kunnen laten schminken en nog heel veel meer. Natuurlijk wordt er ook gezorgd voor een hapje en een drankje. Kortom, een gezellig dagje uit voor het hele gezin!

Specialist in gezinskamperen

Dethleffs is de absolute specialist in gezinskamperen. Toen Arist Dethleffs in 1931 met zijn gezin op pad wilde, ontwierp hij de eerste “woonauto”. Zijn pioniersgeest luidde een nieuw tijdperk van kamperen in, dat tot de dag van vandaag voortduurt. Ook 90 jaar later blijft Dethleffs trouw aan hun kwaliteitsbelofte, en zijn de campers en caravans nog steeds “Made in Germany”.

Vul de kanskaart in en win!

Maak kans op een fantastisch familiepakket

Vul in onze showroom tijdens de familiedagen de kanskaart in, dan maak je kans op een fantastisch Dethleffs familiepakket. Dit pakket zit boordevol handige en leuke kampeerproducten voor het hele gezin!

Ervaar de vrijheid met de nieuwe Dethleffs Just 90

TIJDENS DE FAMILIEDAGEN MET VELE GRATIS EXTRA’S

De campers van Dethleffs staan bekend om hun uitzonderlijke kwaliteit, eersteklas afwerking en veiligheid. Eén van de campers waarbij al deze kenmerken duidelijk tot uiting komen, is de Dethleffs Just 90 T7052 DBM. Deze nieuwe camper, met vier comfortabele slaapplaatsen, laat je gegarandeerd de ultieme vrijheid op wielen ervaren. Tijdens de Dethleffs familiedagen profiteer je van vele gratis extra’s op deze prachtige camper. Vraag onze adviseurs naar jouw voordeel!

Meer weten over Dethleffs?

Heb je nog vragen of wil je een afspraak maken om een Dethleffs caravan of camper te bekijken, neem dan gerust contact met ons op via dit formulier. Mark, Frank, Niels, Lars of Rick nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op!

 


Naam