Doréma voortent en luifel event

Kom jij ook langs van 13 t/m 20 april?

Beleef Doréma in de grootste Doréma Megastore van Nederland

Henk Pen opende 15 jaar geleden de eerste Doréma Megastore in Nederland en is ondertussen uitgegroeid tot de grootste van Nederland. Ervaar de kwaliteit van dit Nederlands design nu zelf in het vernieuwde Tech Experience Centre en ontdek welke techniek er allemaal verscholen gaat in een Doréma voortent en luifel. Van 13 t/m 20 april profiteer je bovendien van aantrekkelijke kortingen tijdens het Doréma voortent en luifel event! Lees snel verder om alles te weten te komen over dit evenement!

Ervaar de kwaliteit van Nederlands design

Doréma voortent en luifel event!

Waar, wanneer en wat is er te doen?

  • 13 t/m 20 april
  • Westsingel 2 in Haaksbergen
  • Oplopende kortingen in onze showroom
  • Fabrikant is aanwezig voor al jouw vragen (op de zaterdagen)
  • Alle 2024 modellen staan opgesteld in onze showroom
  • Ons Tech Experience Centre is uitgebreid met de Doréma experience
  • Heerlijke hapjes en drankjes staan voor je klaar

Nu ook online

Vanaf 1 maart is de voortenten megastore ook online te vinden. In deze nieuwe webshop vind je een ruim assortiment aan voortenten, luifels en voortentluifels van de beste A-merken, zoals Doréma, Isabella en Walker Campingstyle.

Kwaliteit met Nederlands design

In onze webshop vind je Nederlands design voortenten van topkwaliteit en vervaardigd in Europa. De voortenten en luifels van Doréma kennen een ongeëvenaarde prijs/kwaliteitsverhouding, met een focus op vakmanschap en duurzaamheid. Alle voortenten zijn gemaakt van de beste kwaliteit materialen, met zorg verwerkt tot een duurzaam, gebruiks­vriendelijk product.

Dorema’s assortiment omvat een uitgebreide selectie voortenten, airtenten, vierseizoenententen, luifels en campertenten. Of je nu op zoek bent naar extra leefruimte bij jouw caravan, beschutting tegen de elementen tijdens het kamperen of gewoonweg comfort en gemak wilt toevoegen aan jouw reis, wij hebben de perfecte oplossing voor je!

Ervaar de kwaliteit met de Doréma Experience

Vanaf nu kun je de kwaliteit van Doréma ook zelf komen ervaren in het Tech Experience Centre! Ontdek hoe diverse geavanceerde technologieën ervoor zorgen dat de voortenten en luifels van Doréma vele kampeerseizoenen lang mee gaan.

  • Ervaar de uitzonderlijke waterdichtheid en scheursterkte van de gebruikte materialen met verschillende testopstellingen.
  • Probeer zelf hoe snel je een airtent opzet, door er simpelweg met één druk op de knop lucht in te blazen.
  • Krijg informatie over de diverse beschikbare materialen en frames.

Kortom, de Doréma Experience in het Tech Experience Centre is dé plek om je te laten overtuigen van de kwaliteit van dit uitzonderlijke merk!

Lees meer over het Tech Experience Centre

Heb je vragen over Doréma?

Heb je nog vragen over Doréma of wil je een afspraak maken om een voortent, campertent of luifel te bekijken, neem dan gerust contact met ons op via dit formulier. We nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op!

Naam