Expo 2020

expo 2020

Expo 2020

Van 18 t/m 25 januari 2020 organiserden wij weer de grootste recreatieshow van Oost-Nederland met 20.000 M2 vakantievoorpret! Dit keer stond de EXPO volledig in het teken van de 30e jubileum editie met de nieuwste modellen caravans en kampeerauto’s, trends, acties, aanbiedingen en nog veel meer. Op deze pagina een aantal highlights van de beurs.

De Dethleffs Nomad 490 BLF, caravan van het jaar
Tijdens de Expo krijgt u €1.000,- accessoire-tegoed bij aankoop van deze prachtige caravan. Tevens maakt u met uw bezoek altijd kans op een Dethleffs lifestylepakket voor twee personen!

Bij Henk Pen vindt u de grootste Doréma Megastore van Nederland!
Op maar liefst 5.000M2 staat de gehele collectie 2020 voortenten, luifels en accessoires van Doréma opgesteld. EXPO korting: 20% op 2019 modellen en 30% op showmodellen!

Dorema

Maak zaterdag 18 januari elk uur kans op vele mooie prijzen!
Op zaterdag 18 januari worden er met het rad van fortuin elk uur geweldige prijzen verloot. Daarnaast dingt u met uw persoonlijke kanskaart (zie onderaan deze pagina) automatisch mee naar de grote EXPO-weekprijs: één week gratis camper huur!

Nieuwe ontwikkelingen en innovaties in ons technisch paviljoen
Maak een rondleiding door onze nieuwe werkplaats en bekijk de laatste technische innovaties, scherpe acties en vele demonstraties van o.a. de nieuwe Enduro EM305+, Vechline 2500W en de Oyster 5.

Autogroep Twente autoshow!
Autogroep Twente is ook dit jaar weer aanwezig op de EXPO met een selectie van de nieuwste modellen. Bent u op zoek naar een goede trekauto? Ze nemen uiteraard ook een aantal auto’s mee die geschikt zijn voor het comfortabel rijden met een caravan. Autogroep Twente heeft vestigingen in Almelo, Hengelo en Enschede.

Verhuurprogramma 2020
Henk Pen introduceert tijdens de EXPO het voor 2020 sterk uitgebreide verhuurprogramma. Daarnaast zijn de prijzen nu historisch laag en de kampeerauto’s geheel kilometer vrij! Bekijk tijdens de EXPO ons verhuurpakket en verbaas u over de lage prijzen!

Nieuwe Weinsberg CaraCore
De Weinsberg CaraCore is een indrukwekkend samenspel van ruimtelijk gevoel, hoogwaardige materialen en buitengewoon rijcomfort. Een volledig geïntegreerde met alle voor het model specifieke voordelen, maar met de typische WEINSBERG‐genen. Kom de Weinsberg CaraCore bewonderen tijdens de EXPO!

Deelcamper
Een Deelcamper schaft u aan met meerdere eigenaren. Deelcamper introduceert op de expo de digitale ‘Matchmaker’. Hiermee ziet u binnen 2 minuten of er een Deelcamper in uw regio beschikbaar is die aan uw gebruikswensen voldoet. Denk hierbij aan: Het type camper, de startdatum en de gebruiksplanning.

EXPO VOORDEEL VOOR U!
Print onderstaande coupons uit en profiteer van 3 geweldige actie’s
(Let op deze coupons zijn alleen geldig tijdens de Expo van 18 t/m 25 januari 2020)