Laat uw camper exterieur reinigen bij Henk Pen

Laat het camper exterieur reinigen over aan experts. Er is niks zo gemakkelijk als zelf met uw camper door de wasstraat te gaan. De ervaring leert dat het niet altijd een goed plan is. Door de vaak versleten borstels kunnen er zomaar krassen op uw platen en ramen ontstaan. In de wasstraat van Henk Pen zijn er speciale borstels geïnstalleerd waarbij de kans op krassen verwaarloosbaar is. Daarnaast voorkomt u een hoop werk door de reiniging van uw camper over te laten aan de reinigers van Henk Pen.

Voorkom roestplekken en een beschadigde laklaag

In wat voor omgeving u met uw camper ook rijdt, het exterieur heeft heel wat te lijden. Komt u geregeld in besneeuwde gebieden dan het pekel op de weg er zomaar voor zorgen dat uw camper er na een tijdje niet heel fraai meer uitziet. Ook zeezout, stof, zand en zonlicht werken niet heel bevorderend bij het in stand houden van de pracht en praal van uw voertuig. Het is dan ook belangrijk dat u uw camper geregeld laat reinigen. Zo kan vroegtijdige roest en een beschadigde laklaag gemakkelijk voorkomen worden.

Onze speciale shampoo voorkomt schade

Breng uw camper langs voor het exterieur reinigen bij Henk Pen en merk direct de voordelen van onze speciale campershampoo. Wij wassen uw camper met een speciaal schoonmaakmiddel waarbij er een film laag achterblijft na de reiniging. Dit beschermende laagje zorgt ervoor dat er geen vuil aan uw camper hecht. Wij raden aan uw voertuig te laten reinigen vóórdat u hem stalt. Zo geeft u het vuil niet de kans zich aan te hechten en kunt u stof of andere viezigheid heel gemakkelijk af spoelen. Uiteraard vergeten wij tijdens het wassen ook de bovenkant niet! Voor het camper exterieur reinigen bent u bij Henk Pen aan het goede adres! Ook voor uw caravan kunt u bij ons terecht.