Henk Pen Showroom

In onze nieuwe showroom ( 10.000m2 ) en op het buitenterrein (samen ruim 20.000 m2!) bevindt zich een topcollectie caravans, campers, accessoires en toebehoren. De keuze en het aanbod zijn bijna onbeperkt. Een perfecte presentatie van ongeveer 200 modellen laat de brede opzet van het assortiment zien. Alles overzichtelijk opgesteld, een gevarieerd aanbod, passend bij iedere smaak en budget. Hier kan men in alle rust het aanbod en de mogelijkheden bekijken, desgewenst onder de deskundige begeleiding van onze verkopers. Voor vragen is er ook de informatiebalie.

Het bedrijf heeft een groot aantal verschillende merken ‘in huis’, ieder met zijn specifieke kenmerken en prijsstellingen. Henk Pen Campers en Caravans is dealer van KIP, Dethleffs, Adria, Burstner caravans en campers.

Er is een voortdurend wisselende collectie gebruikte kampeermiddelen van alle merken voorradig, allen zeer scherp geprijsd, en overzichtelijk gepresenteerd. Maar of men nu een voordelige gebruikte caravan of een spiksplinternieuwe camper aanschaft, de door Henk Pen Campers en Caravans verleende service blijft hetzelfde, een opvatting die bij het bedrijf vanzelfsprekend is, al vele jaren lang. 

Zowel bij aankoop van een nieuwe caravan of een occasion, kan de huidige caravan worden ingeruild. Er is een voortdurend wisselende collectie gebruikte kampeermiddelen van alle merken voorradig, allen zeer scherp geprijsd, en overzichtelijk gepresenteerd. Maar of men nu een voordelige gebruikte caravan of een spiksplinternieuwe kampeerauto aanschaft, de door Henk Pen Caravans en Kampeerauto’s verleende service blijft hetzelfde, een opvatting die bij het bedrijf vanzelfsprekend is, al vele jaren lang. 

Zowel bij aankoop van een nieuwe caravan of een occasion, kan de huidige caravan worden ingeruild. Een passende voortent/luifel voor de caravan is te vinden in onze Dorema Megastore, altijd alle voortenten en luifels op show van Dorema. Topkwaliteit voor de laagste prijs. Overige merken zoals b.v. Isabella, Gerjak, Brand en Omnistor etc. zijn uiteraard tegen scherpe prijzen te bestellen bij Henk Pen Campers & Caravans.