Kampeer & Caravan Jaarbeurs 2022

Grootste en gezelligste kampeerevenement van Nederland

JIJ KOMT TOCH OOK?

Dol op kamperen? Dat komt goed uit, want binnenkort vindt de Kampeer & Caravan Jaarbeurs weer plaats: het grootste en gezelligste kampeerevenement van Nederland. Dit jaar vindt de beurs plaats van woensdag 5 oktober tot en met zondag 9 oktober 2022 in de Jaarbeurshallen in Utrecht.

Voor ieder type kampeerder valt er hier veel te zien en te beleven. Zo zijn er dagelijks interessante lezingen over diverse kampeeronderwerpen en worden er interactieve workshops georganiseerd. Vakantiefoto’s maken met je smartphone, of leren hoe je veilig hout kunt hakken op vakantie? Je komt er alles over te weten tijdens de workshops. Je kunt je hiervoor aanmelden via deze pagina.

Je vindt er daarnaast een groot aanbod aan kampeermiddelen en -accessoires, gepimpte campers en leuke activiteiten. Voor de echte vakantiesfeer is er live muziek en zijn er lekkere hapjes en drankjes te verkrijgen. De beurs is iedere dag geopend van 10.00 tot 17.00 uur.

Bekijk onze merken

KNAUS, WEINSBERG, DETHLEFFS, ADRIA en meer…

Op de Jaarbeurs in Utrecht vind je een ruim aanbod van de nieuwste modellen voor 2023. Zo bekijk je hier bijvoorbeeld de nieuwste Tourer CUV (Caravanning Utility Vehicle) van Knaus: een compacte half-integraal camper met een laag dak. Handig in parkeergarages én extra zuinig tijdens het rijden. Met één druk op de knop schuift dit dak uit en creëert zo 70 centimeter extra hoogte. Compact en wendbaar voor onderweg, maar met het comfort en de ruimte van vier slaapplaatsen én een badkamer.

Ook Dethleffs komt in 2023 met een nieuw model van de Globetrail-camperserie: de Globetrail 590C. Op basis van de populaire Ford Transit biedt deze omgebouwde bestelwagen ruimte voor een dwarsgeplaatst tweepersoonsbed en een innovatieve comfortbadkamer. De douche neemt weinig ruimte in wanneer deze niet in gebruik is. Met slechts een paar handelingen zet je deze om tot een comfortabele ruimte met daglicht en 1,94 meter stahoogte.

Bezoek ons op de Jaarbeurs in Utrecht

Ik ben Bart Koekoek en vertegenwoordig Henk Pen bij de merken Knaus, Tabbert, Weinsberg, Dethleffs, Sunlight en Adria. Wil je tijdens de Kampeer & Caravan Jaarbeurs advies over deze merken, plan dan een afspraak met me in via het aanmeldformulier.

Ik zie je graag op de Jaarbeurs in Utrecht!


Naam
Voorkeursdatum
Meerdere opties mogelijk