Bezoek Henk Pen op de kampeer en caravan jaarbeurs in Utrecht

Woensdag 9 tot en met zondag 13 oktober

Het leukste kampeerevent van Nederland komt er weer aan, de kampeer en caravan jaarbeurs in Utrecht, een dagje uit in kampeersfeer! Tijdens deze unieke beurs ziet u alle primeurs en innovaties en u kunt zelfs komen proefrijden of doe mee met één van de vele workshops & clinics. Daarnaast presenteert de ANWB de Caravan en Camper van het Jaar 2020. Op deze pagina alvast een voorproefje.

 

Dethleffs 2020 modellen

Henk Pen verwelkomt u graag op de stand van Dethleffs om u alle nieuwe 2020 modellen te laten zien van dit prachtige merk. Zoals bijvoorbeeld de nieuwe Nomad met een modern en fris interieurdesign, de indirecte verlichting, de omvangrijke standaarduitvoering en stijlvolle details is het de perfecte caravan voor veeleisende kampeerders.

Stand: 7.C025
Adviseur: Bernand Veurink

De nieuwe Weinsberg CaraCore

Nieuw in de familie, en direkt als volledig integraal. Begroet samen met ons de nieuwe CaraCore! De eerste integraal camper van Weinsberg is een stijlbewuste trendsetter en tegelijkertijd een meester in understatement. Want net als zijn zussen verbind de CaraCore praktische uitrusting met modern design. Een integraal die zijn naam eer aan doet.

Stand: Stand: 12.A105 en 12.E036
Adviseur: Frank Meyer

Alpenkreuzer

Alpenkreuzer, het merk dat al decennia synoniem is voor vouwwagens, is weer terug op de Nederlandse markt. Bekende namen als Duet en Parade hebben hun rentree gemaakt. Naast deze bekende namen is er nu ook de stoere Trailer Lodge, een 2-persoons vouwwagen geïnspireerd door de Lodgetenten uit Zuid-Afrika.

Stand: 11.E050 en 12.D016 (Doréma)
Adviseur: Jurgen Heethaar

 

Deelcamper

Op 9 mei werd het nieuwe Deelcamper concept door Sander Janson van RTL 4 gepresenteerd aan de landelijke pers. Op de kampeer en caravan jaarbeurs in Utrecht is dit unieke concept ook door het grote publiek te aanschouwen.

Bent u nog niet bekend met Deelcamper? Dit is een duurzaam initiatief waarbij meerdere eigenaren samen een kampeerauto aanschaffen. Alle vaste kosten zijn bij de zeer lage aanschafprijs inbegrepen! Zo heeft u al een gloednieuwe camper voor €24.995!

Stand: 8.D058 en 8.D064
Adviseurs: Gerard Wildenborg, Chantal ten Dam en Ted Lammers