Knaus Sport

Bij Henk Pen heb je een ruime keuze uit caravans van toonaangevende fabrikanten. Waaronder de Sport caravan van het merk Knaus. De Knaus Sport caravan is een toegevoegde waarde voor iedere liefhebber. Een veelzijdig instapmodel die geschikt is voor al je vakanties, ongeacht de bestemming. De Sport is een lichtgewicht caravan met een hoog laadvermogen. Dit maakt de caravan geschikt voor families of gewoon voor twee personen.

Veel merken zijn uitverkocht, maar wij kunnen (nog) gewoon leveren

Bij Henk Pen hebben wij als officieel Knaus dealer altijd een Knaus Sport die bij jouw behoeften past. Zo heb je keuze uit 15 indelingsvarianten. Daarbij kun je kiezen voor zeer compact, zoals de Sport 400 LK. Of kies je liever voor de Sport 540 UE, met maar liefst vijf slaapplaatsen? Met de Knaus Sport heb je voldoende mogelijkheden om voor een caravan te kiezen passende bij iedere vakantiebestemming.

Kom langs in onze showroom

Heb je al een keuze kunnen maken? Neem een kijkje door ons assortiment online of bezoek onze showroom. Bij Henk Pen vind je een ruime keuze aan nieuwe, maar ook tweedehands Knaus caravans. Wij adviseren je graag en zorgen ervoor dat je altijd verzekerd bent van de ultieme caravan en vakantie ervaring!

Terug naar overzicht

Deze presentatie bestaat niet (meer)...