Kunstroute door de Liemers, Achterhoek & Twente

Perfect te combineren met het verzilveren van jouw kunstwaardecheque

Laat je inspireren door onze kunstroute

Wat leuk dat je net een nieuwe camper hebt aangeschaft bij Henk Pen. Gefeliciteerd met je aankoop! We willen je graag bedanken voor het gestelde vertrouwen middels een kunstwaardecheque. Met deze kunstwaardecheque kun je (op afspraak) bij galerie de Kunst van Kunst in Hengelo een schilderij uitzoeken t.w.v. €500,-.

Om je alvast te inspireren en je een voorproefje te geven van het ultieme gevoel van vrijheid hebben we een aantal leuke kunstroutes voor je uiteengezet. Afhankelijk van het tijdstip dat je bij de galerie hebt afgesproken kun je voor of na de tijd een leuke route rijden. Heb je net een nieuwe camper gekocht, dan is dit hét moment voor een ultieme proefrit.

Heb je nog geen afspraak gemaakt met de galerie, doe dat dan eerst!

Kies hier je route

Afhankelijk van wanneer je een afspraak hebt bij galerie De Kunst van Kunst, heb je misschien behoefte aan een kortere route, of een route die juist begint bij de galerie in Hengelo, in plaats van eindigt. Daarom hebben we hieronder verschillende alternatieve routes voor je op een rijtje gezet. Zo kun je zelf een keuze maken welke route, qua tijd en afstand, het beste aansluit op jouw afspraak om een schilderij uit te zoeken.

Eindpunt: Galerie Kunst van de kunst in Hengelo (O)

  • Startpunt: Zutphen – 70 km – 3,5 uur
  • Startpunt: Zutphen – 90 km – 5,5 uur
  • Startpunt: Lichtenvoorde – 55 km – 3,5 uur
  • Startpunt: Bredevoort – 90 km – 5,5 uur

Startpunt: Galerie Kunst van de kunst in Hengelo (O)

  • Eindpunt: Zutphen – 75 km – 3,5 uur
  • Eindpunt: Zutphen – 90 km – 5,5 uur
  • Eindpunt: Lichtenvoorde – 55 km – 3,5 uur
  • Eindpunt: Bredevoort – 65 km – 5,5 uur

9 prachtige kunstlocaties

De mooiste locaties in Liemers, Achterhoek & Twente

De kunstroute heeft je veel te bieden en brengt je dwars door de prachtige landschappen van de Liemers, de Achterhoek en Twente. Ondertussen kom je prachtige kunstwerken tegen, van indrukwekkende silo’s, historische gebouwen tot abstracte beeldhouwwerken. De route is naar wens aan te passen of verder uit te breiden.

Galerie de Kunst van Kunst

geerdinksweg 2, 7555 dm hengelo

Voel je al geïnspireerd na het zien van al deze kunstwerken? Dan is het nu tijd om je waardecheque te verzilveren bij galerie de Kunst van Kunst in Hengelo! Hier vind je een ruim assortiment aan kunstwerken in verschillende stijlen en formaten. Er wordt gewerkt met kunstenaars vanuit het hele land. Er zit dus vast een mooi kunstwerk voor je tussen!

Let op: je kunt galerie de Kunst van Kunst alleen bezoeken na het maken van een afspraak!

Parkeren is mogelijk in de parkeerhavens langs de weg, vlakbij de galerie. Een andere mogelijkheid is parkeren op het Agathaplein.

NEEM DE TIJD om extra te genieten!

Wist je dat…

Iedere plaats waar je doorheen rijdt nog veel meer te bieden heeft? Heb je dus meer tijd voor de kunstroute of wil je onderweg extra van de omgeving genieten? Dan kun je de route zelf natuurlijk nog verder uitbreiden, met mooie uitzichtpunten, pauzes om ergens wat te eten of te drinken, of leuke activiteiten.

Daarnaast zijn er in de omgeving verschillende mogelijkheden om te overnachten met je camper, wij vinden camping Marveld in Groenlo een echte aanrader!