Ga vrijblijvend in gesprek met onze verkoopadviseurs

Maak een afspraak voor persoonlijk advies

Maak een afspraak met onze verkoopadviseurs

Ben je op zoek naar een nieuwe of occasion camper of caravan? Maak dan een vrijblijvende afspraak met één van onze verkoopadviseurs. Zij nemen uitgebreid de tijd om jouw dromen en wensen met je te bespreken. Vervolgens kunnen ze jou informeren en adviseren over welk voertuig het beste bij je past en al jouw vragen beantwoorden. Altijd persoonlijk, vakkundig en geheel vrijblijvend!

Voordelen van een afspraak maken

Natuurlijk ben je bij ons altijd welkom om eens spontaan binnen te lopen in onze showroom. Toch biedt het vooraf maken van een afspraak een aantal voordelen. We zetten ze voor je op een rijtje:

  • Geen wachttijd, hoe druk het ook is!
  • We nemen alle tijd voor je om jouw wensen en dromen uitgebreid te bespreken.
  • Heb je al een voorkeur voor een bepaald merk camper of caravan? Geef het aan ons door en wij plannen een gespecialiseerde adviseur met uitgebreide merkkennis voor je in.
  • Ook voor aanvullend technisch advies ben je bij ons aan het juiste adres.

KOM LANGS IN ONZE SHOWROOM VAN RUIM 10.000 m²

Neem alvast een kijkje in onze showroom

In onze showroom in Haaksbergen vind je een ruim aanbod aan campers en caravans. Of je nou op zoek bent naar een nieuwe wagen of een occasion, bij Henk Pen ben je altijd welkom!

De koffie staat voor je klaar

Kom je langs voor een afspraak? Maak er dan gelijk een leuk dagje uit van! Neem bijvoorbeeld ook een kijkje in onze kampeerwinkel met honderden kampeerartikelen, of bekijk ons ruime aanbod aan voortenten. We hebben onder andere tenten van Doréma, Isabella en Walker Campingstyle opgesteld staan.

Ben je toe aan een pauze? Neem gerust plaats in onze koffiehoek. Natuurlijk kun je gebruik maken van onze gratis wifi en de koffie, thee en warme chocomelk staan altijd voor je klaar.

Ga ook in gesprek met onze technisch adviseur

Het is, naast een gesprek met een verkoopadviseur, ook mogelijk om een aanvullende afspraak met één van onze technische adviseurs te maken. Onze technische specialisten kunnen je voorzien van alle informatie omtrent zonnepanelen, boordaccu’s en andere technische snufjes. Zo kun je jouw camper of caravan helemaal naar wens aanpassen.

Direct advies op maat, zonder wachttijd?

Maak een vrijblijvende en persoonlijke afspraak
 

Afspraak inplannen

Naam(Vereist)
DD dash MM dash JJJJ
Tijd
:
Ik ben geïnteresseerd in de volgende merken: