HENK PEN WERKPLAATS

Omnia schadeherstel

In de werkplaats van Henk Pen werken wij volgens de strikte richtlijnen van Omnia schadeherstel. Heeft je caravan of camper schade opgelopen tijdens de vakantie? Breng hem dan langs in onze werkplaats en wij zorgen dat er bij teruggave niks meer aan te zien is. Onze ervaren, goed opgeleide vakmensen weten precies wat nodig is om de camper of caravan zo voordelig én goed mogelijk te herstellen. Omnia schadeherstel staat voor het gebruik van de beste materialen en moderne technieken. Bovendien vormen kwaliteit en veiligheid de leidraad tijdens de reparatie van je voertuig. Daarnaast krijg je 4 jaar garantie op grootschadeherstel en op profile repair zelfs 10 jaar!

HENK PEN WERKPLAATS

Van hagel tot interieurschade

Onze ervaren monteurs zijn voorbereid op de meest uiteenlopende schadeposten. Het herstellen van hagel- en interieurschade is een veelvoorkomende klus in de werkplaats. Ook verwijderen zij volgens de richtlijnen van Omnia schadeherstel krassen van je camper of caravan. Naast het waarborgen van de kwaliteit en veiligheid wordt er natuurlijk ook rekening gehouden met de duurzaamheid van het onderhoud. Is het te repareren en kan het vervangen van een duur onderdeel voorkomen worden? Dan gaat daar uiteraard onze voorkeur naar uit. Deze werkwijze zorgt voor duurzaamheid en minder schadekosten.

HENK PEN WERKPLAATS

Laat jouw schade repareren bij Henk Pen

Heeft je camper of caravan schade opgelopen? Bij Henk Pen helpen wij je graag verder! Onze werknemers worden door zowel BOVAG als Omnia erkend als ervaren, vakkundige monteurs. Hierdoor kunnen wij je optimaal tot dienst zijn.

Wanneer er schade wordt opgenomen, maken we hiervoor een calculatie. Hiervoor wordt €135,00 in rekening gebracht. Bij schadeherstel in onze eigen werkplaats worden deze kosten gecrediteerd.

Voor een geheel overzicht van onze werkzaamheden volgens Omnia-richtlijnen kunt u de tabel hieronder raadplegen. Loop je tegen vragen aan? Neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer of onze online chat!

Werkzaamheden Omnia schadeherstel
Hagelschade
Interieurherstel
Spot repair
Kunststof herstel
Kras verwijdering ramen
Vlakke plaat herstel
Constructie herstel
Profile repair
GFK-Polyester herstel