De Achterhoekse ondernemers Berry Helming en Mark Mink hebben per 1 augustus 2019 Henk Pen Caravans & Kampeerauto’s te Haaksbergen overgenomen. De huidige eigenaar, Gerard Wildenborg, blijft actief bij het bedrijf betrokken.

Vertrouwen in de toekomst
De nieuwe eigenaren Helming en Mink zijn geen onbekenden op de recreatiemarkt. De overname ligt in het verlengde van hun huidige bedrijfsactiviteiten. Via Deelcamper.com, een gezamenlijk initiatief met Henk Pen Caravans & Kampeerauto’s, kunnen privépersonen samen een camper aanschaffen.

Beide heren hebben het volste vertrouwen in de toekomst. De combinatie van bedrijven die ontstaat door de overname staat garant voor een totaalpakket aan producten en diensten in de recreatiebranche. Een combinatie die zijn gelijke in Nederland niet kent. De klanten profiteren mee. Service en dienstverlening blijven hoog in het vaandel staan en de keuzemogelijkheden nemen toe.

Gerenommeerd bedrijf
Met ruim 45 medewerkers is Henk Pen Caravans & Kampeerauto’s al 45 jaar een begrip in Twente en omstreken. Het familiebedrijf is opgericht door Ria en Henk Pen. In 1998 namen dochter en schoonzoon, Annet en Gerard Wildenborg, het roer over. Sinds de oprichting is het bedrijf uitgegroeid tot een groot vakantiewarenhuis met onder andere nieuwe en gebruikte caravans, kampeerauto’s en vouwwagens. Met een moderne werkplaats, Europa’s grootste Doréma Mega Store, de webshop allesvoormijnvakantie.nl en een Omnia schadesturing voor alle schades aan caravans en kampeerauto’s staat het bedrijf goed aangeschreven in de recreatiebranche. Het wordt geroemd om zijn kwaliteit en persoonlijke service.