Tabbert – vandaag en in de toekomst, exclusief en waardevast.

Tabbert staat voor elegantie en stijl. Tabbert creëert producten gekenmerkt door een unieke mix van materialen, een modern lifestyle-interieur, hoogwaardige afwerking en praktische designoplossingen. Het merk Tabbert heeft een groot assortiment caravans.

Kenmerken van het merk Tabbert

  • Passie & ervaring
  • Premium kwaliteit
  • Modern lifestyle interieur
  • Hoogwaardige afwerking

BIG FIVE

Al jaren kenmerkt Tabbert zich aan vijf centrale competenties, die vorm geven aan elk idee, beweging en model. De BIG FIVE van tabbert bestaat uit het stijlvolle design, industriële innovatie met nieuwe technologieën, het perfecte klimaat in uw caravan, een gegarandeerde duurzaamheid en tot slot een techniek waarop u kunt vertrouwen voor een optimale veiligheid.

Het exterieurontwerp van Tabbert wordt gekenmerkt door unieke lijnen, aerodynamische vormen, hoogwaardige materialen en maximale ergonomie en onderstreept daarmee compromisloze kwaliteit van een moderne premiumcaravan. Een duidelijke definitie, die bij Tabbert weerspiegeld wordt in alle series. Accenten in de vormgeving en kleuren kenmerken de modellen in elke serie en maken ze tegelijkertijd flexibel en uniek. Tabbert caravans staan voor de moderne tijdgeest en trekken de aandacht.

Veel dealers zijn uitverkocht, maar wij kunnen (nog) gewoon leveren.

Henk Pen Campers & Caravans heeft als één van de weinige dealers in Nederland nog een reservering op de productieruimte van ca. 200 voertuigen bij diverse fabrikanten. Mocht u dus nog een nieuwe of camper of caravan willen aanschaffen dan kunnen onze adviseurs een beroep doen op deze reserveringen (levertijden in overleg). Wees er echter snel bij want er wordt veel gebruik gemaakt van deze reserveringen.

Neem een kijkje in het aanbod op onze website, kom eens binnen wandelen in onze showroom of neem contact op met ons verkoopteam. Wij helpen u graag verder bij de zoektocht naar een droomcaravan of camper. Zelfs als hij niet van Tabbert is! Heeft u vragen over ons aanbod, de website of bezoekersuren dan kunt u uiteraard met ons contact opnemen via onze online chat rechtsonder in beeld of belt u ons via ons telefoonnummer: 053-2000738.