Bedankt voor je deelname!

TECHNIEKDAG 2024

We hebben heel veel aanmeldingen gehad en willen jullie bedanken voor jullie enthousiasme! Er zijn twee winnaars uitgeloot en deze krijgen in de loop van deze week bericht. Wij willen jullie bedanken voor jullie deelname en hopen jullie nog een keer te zien bij ons in de showroom!

H

Werken in de camper- en caravantechniek is superleuk

Als camper- en caravanmonteur bij Henk Pen ben je werkzaam in een specialistische en goed georganiseerde werkplaats. Onze twee werkplaatsen hebben samen een oppervlakte van 1.800m, met daarin 12 werkplekken/bruggen. Geen dag is hetzelfde: campers (en caravans) zitten namelijk barstensvol techniek. Onder de motorkap, maar ook op het gebied van elektra en mechatronica. Het ene moment verzorg je een APK-keuring, daarna vervang je de banden van een grote buscamper en op het andere moment installeer je zonnepanelen. 

Leuk bijverdienen?

NEEM EEN BIJBAANTJE BIJ HENK PEN

Ben jij 14 jaar of ouder en lijkt het je leuk om op zaterdagen en/of in je vakantie en vrije dagen te werken bij één van de snelst groeiende camper- en caravanbedrijven? Werk je, net als wij, graag in een gezellig team met enthousiaste en ambitieuze collega’s? Geef dit dan aan door onderstaand formulier in te vullen!

Kunnen wij je nog ergens mee helpen?

Heb je nog vragen, neem dan gerust contact met ons op via het formulier. Je ontvangt dan zo spoedig mogelijk een reactie van ons!

 
Naam(Vereist)