Ophalen

Ophalen van uw kampeermiddel kunt u doen op onze locatie aan de Westsingel 2 in Haaksbergen. U kunt aan de voorkant van ons pand de auto parkeren. Deze kan hier blijven staan, wij bewaren dan graag uw autosleutels in onze kluis. Onze voorkeur gaat, vanwege de schaarste aan parkeerplekken, uit naar een oplossing waarbij u de auto niet bij ons heeft staan.
Let op: het exacte ophaalmoment wordt met u gecommuniceerd in een aparte mail. 

Voor vertrek

Voor vertrek krijgt u een duidelijke briefing. Deze duurt maximaal 60 minuten. Hierin krijgt u instructie over uw verhuur wagen. Dit kan tegelijk gegeven worden met andere huurders die eenzelfde of vergelijkbaar voertuig huren. Wij vragen u, als huurder, zich vooraf te verdiepen in het door u gehuurde voertuig. Eventuele vragen kunt u tijdens de briefing stellen. Kijk daarom ook zeker onze (algemene) instructievideo’s. Alle onderdelen van de door u gehuurde camper komen hierin aan bod.
Let op: deze instructievideo’s zijn nog niet beschikbaar voor caravans!

Caravan voortent

Gaat u met een van onze caravans weg, dan hebben we daar voor u natuurlijk een voortent bij. Bij deze voortenten zit altijd een volledig instructieboekje over het opzetten. We begrijpen dat dit geen dagelijkse kost is, dus om u extra goed voor te bereiden op het opzetten van de voortent hebben we via onze partner Dorema een zeer complete instructievideo over het opzetten van een voortent. Wij raden u aan deze instructievideo van tevoren al te bekijken.

Ingebruikname formulier

Alvorens u op weg gaat wordt samen met de medewerker van Henk Pen het ingebruikname formulier  bekeken en ondertekend. Aan de hand van dit forumlier zal ook de eindcheck plaatsvinden bij retourneren van het voertuig.

Inventarispakketten

We merken dat er veel vragen over onze inventarispakketen zijn. Wij gaan uit van het door u gekozen pakket op uw contract vermeld staat. Kijk hier voor de exacte inhoud van de pakketten op.

Terugbrengen

U komt de camper terugbrengen op onze bedrijfslocatie aan de Westsingel 2 in Haaksbergen. Dit doet u altijd vanaf 9.00 uur en vóór 11.00 uur. Op volgorde van binnenkomst wordt u vervolgens geholpen door een van onze medewerkers.  Hier kan alleen van worden afgeweken in overleg met de medewerkers van Henk Pen. Wilt u uw kampeermiddel eerder retourneren? Neem dan eerst contact op met de afdeling verhuur om een korte afspraak te maken. Zo weet u zeker dat er tijd gemaakt is om uw wagen in te nemen. U brengt het kampeermiddel altijd terug zoals u die ook bij ons heeft meegenomen. Dat wil dus zeggen:

De dieseltank en Ad-bluetank zijn afgevuld (alleen bij campers).

De wagen wordt van binnen schoon teruggebracht. Bij onvoldoende schoon, zijn wij genoodzaakt €300,00 schoonmaakkosten in rekening te brengen. 

De meegeleverde inventaris is weer teruggepakt in de kratten waar deze ook uitgehaald zijn.

Alle gebruikte inventaris wordt schoon teruggebracht.

Al uw persoonlijke bezittingen zijn uit het voertuig gehaald.

Samen met een medewerker van Henk Pen verhuur wordt het verhuurvoertuig gecontroleerd bij terugkomst. Dit gebeurd aan de hand van het eerder genoemde ingebruiknameformulier. Wanneer alles akkoord is bevonden ontvangt u de borgsom binnen onze streeftijd van 48 uur terug. In geval van niet correct opleveren, schade aan de wagen, de apparatuur, de inventaris of andere onvolkomenheden zijn wij genoodzaakt naar rato van de kosten hiervan uw borgsom (gedeeltelijk) in te houden conform onze voorwaarden hanteren wij bij schade een eigen risico van €1000,00.

Heeft u nog vragen? neem dan gerust contact met ons op.

Naam