Compacte campers occasions

Compacte campers kunnen een fantastische uitvinding zijn, neem daarom een kijkje in ons aanbod aan occasions. De vrijheid die een reis met een camper brengt, is geweldig. In principe stap je in en rij je weg. De mogelijkheden zijn eindeloos. Het enige nadeel aan een normale opbouwcamper is de omvang van het voertuig. Het vergt over het algemeen toch wat meer van je bestuurderskwaliteiten dan een gewone personenauto. Het voordeel van een compacte camper is dat het bestuurbaar is als een klein busje. Het wordt dus een stuk gemakkelijker om jezelf te manoeuvreren binnen het verkeer.

Tweedehands campers

Bij Henk Pen zijn er een groot aantal tweedehands campers te koop. Bekijk het aanbod hier of kom eens op bezoek in onze showroom. Waar vaak twijfel bestaat bij de aankoop van een occasion, hoef je je met een aankoop bij ons geen zorgen te maken. Alle campers en caravans worden in onze werkplaats nagekeken op defecten en andere vervelende mankementen. Je camper wordt voordat hij de verkoop in gaat volledig gekeurd en onderhouden. Uiteraard wordt hij ook schoon aangeleverd. Je hoeft dus niet bang te zijn voor muffe of andere vervelende geurtjes.

Verschil normale en compacte campers occasions

Zoals al eerder werd vermeld zijn compacte campers vooral handig vanwege de wendbaarheid. Natuurlijk zijn er meerdere zaken die duidelijk verschillend zijn. Zo zijn opbouwcampers en vancampers over het algemeen beter geïsoleerd dan een buscamper. Dit komt mede door de manier waarop het interieur van de camper is ingebouwd. Bij een buscamper is het interieur letterlijk achterin het ‘busruim’ ingebouwd. Hierdoor is hij compacter dan de gemiddelde camper maar is de wand tussen het interieur en exterieur over het algemeen wat minder geïsoleerd. Daarnaast moet je er rekening mee houden dat compacte campers over het algemeen een kleinere koelkast, watertank en geen toilet bevatten.

Heb je vragen over onze compacte campers occasions? Neem dan contact met ons op via onze online chat of ons telefoonnummer.