Welkom bij de Voortenten Megastore

In onze online Voortenten Megastore vind je een ruim assortiment aan voortenten, luifels en voortentluifels van de beste A-merken, zoals Doréma, Isabella en Walker Campingstyle. Wil je de producten liever in het echt bekijken en voorzien worden van professioneel advies? Kom dan langs in onze showroom! Hier staan de nieuwste modellen voor je opgezet, zodat jij ze in alle rust en uitgebreid kunt bekijken.

Voortenten

Campertenten

Caravanluifels

Doréma voor- en airtenten,

Profiteer nu van 15% korting op een geselecteerd modellen Doréma air- en voortenten.

Ervaar gemak en comfort tijdens elke kampeertrip met Doréma airtenten. Dankzij de baanbrekende luchtslangtechnologie zijn ouderwetse tentstokken verleden tijd.

De korting geldt voor de volgende modellen: Dorema Garda 240, Dorema Garda 240 deluxe, Dorema Garda 270, Dorema Garda 300, Dorema Mistral XL, Dorema Luxor air, Dorema Horizon air de luxe, Dorema Octavia air, Dorema Daytona air, Dorema Royal de luxe, Starcamp Magnum Airforce met optionele uitbouw links + rechts, Starcamp Mistral.

Actie is geldig t/m 31 augustus

Ervaar de kwaliteit met de Doréma Experience

Vanaf nu kun je de kwaliteit van Doréma ook zelf komen ervaren in het Tech Experience Centre! Ontdek hoe diverse geavanceerde technologieën ervoor zorgen dat de voortenten en luifels van Doréma vele kampeerseizoenen lang mee gaan.

  • Ervaar de uitzonderlijke waterdichtheid en scheursterkte van de gebruikte materialen met verschillende testopstellingen.
  • Probeer zelf hoe snel je een airtent opzet, door er simpelweg met één druk op de knop lucht in te blazen.
  • Krijg informatie over de diverse beschikbare materialen en frames.

Kortom, de Doréma Experience in het Tech Experience Centre is dé plek om je te laten overtuigen van de kwaliteit van dit uitzonderlijke merk!

Lees meer over het Tech Experience Centre

Diverse A-merken in onze Voortenten Megastore

In onze Voortenten Megastore vind je een ruim assortiment aan voortenten, luifels en voortentluifels van de beste A-merken, zoals Doréma, Isabella, en Walker Campingstyle, zowel online als in onze fysieke winkel. In onze showroom staan de nieuwste modellen voor je opgezet, zodat jij ze in alle rust uitgebreid kunt bekijken. En heb je vragen of wil je voorzien worden van professioneel advies? Dan staan onze verkoopadviseurs natuurlijk voor je klaar!

DE GROOTSTE VOORTENTEN MEGASTORE…

Wist je dat…?

Heb je nog vragen over onze voortenten of luifels?

Neem dan contact met ons op, we helpen je graag verder!

Naam