Onbezorgd genieten:

Ervaar de vrijheid van kamperen met onze huurcaravans!

Een caravan huren doe je bij Henk Pen

Beleef het ultieme vakantiegevoel

Een caravan huren doe je bij Henk Pen in Haaksbergen. Wij hebben een breed aanbod aan caravans. Ben je op zoek naar een model voor 2, 4 of 6 personen? Henk Pen heeft voor jou, tegen voordelige voorwaarden en prijzen, een geschikt exemplaar in de verhuurvloot beschikbaar. Voor 2024 hebben wij diverse nieuwe modellen caravans toegevoegd en is het aantal voertuigen sterk verruimd. Een caravan huren is nu voor iedereen bereikbaar!

Lichtgewicht caravan huren

Een lichtgewicht caravan huren doe je bij Henk Pen. Wij hebben diverse modellen in ons aanbod beschikbaar voor 2 tot 4 personen. Ruim genoeg, en tegelijkertijd comfortabel op de weg. Kijk op ons boekingsplatform voor de beschikbare opties.

Caravan huren voor 4 personen

Henk Pen heeft ook diverse modellen caravans in het aanbod beschikbaar voor 4 personen of meer. Ideaal voor een vakantie met vrienden of familie. Kijk op ons boekingsplatform voor de mogelijkheden.

VERHUURPERIODES

Hoelang huur je een caravan?

Onze caravan verhuurperiode is minimaal 5 nachten. De wisseldagen zijn van maandag t/m vrijdag. Tijdens onze speciale arrangementen en de maandactie profiteer je van extra korting. Bekijk hieronder onze nachtprijzen via ons boekingsplatform! Let op: de nachtprijzen verschillen per seizoen.

Laagseizoen: jan. | feb. | mrt. | nov. | dec.
Middenseizoen: mei | april | juni | sept. | okt.
Hoogseizoen: juli | aug.

UITGEBREID OP PAD?

Ontdek onze inventarispakketten

Onze caravans worden standaard verhuurd met het standaard inventarispakket. Deze pakketten zijn samengesteld door ons verhuurteam op basis van onze kennis en ervaringen. Naast het standaard inventarispakket is het ook mogelijk om een all-inclusive pakket te huren. Tegen een kleine meerprijs geniet je van meer luxe en comfort tijdens je reis. Je hoeft dus geen nieuwe aankopen te doen maar huurt dit samen met de caravan, hoe makkelijk!

Huurcaravans zijn standaard uitgerust met:

Voortent (ook als luifel te gebruiken)
Fietsendrager
Kachel
Koelkast
Panoramisch dakluik
Ruim (3)pits gasfornuis
Cassettetoilet
Comfortabele bedden
Combirollo’s
Comfortabele opstap
Minimaal 1 volle gasfles
Uitgebreide instructiefilm
Instructiemap
Schoonwatertank
Ruime ventilatiemogelijkheden
Handig serviceluik
Disselbak
Wasgelegenheid
Royale zitplek

Minimale huurperiode

De minimale huurperiode bedraagt 5 dagen.

Betaling en annulering

Annuleringsverzekering
Je kunt zelf een annuleringsverzekering afsluiten. Henk Pen is geen aanbieder van annuleringsverzekeringen, dit kan bij je eigen verzekeraar.

Betaling
Je dient 50% van de overeengekomen huursom te betalen binnen 3 dagen na acceptatie van de huurovereenkomst. De resterende 50% van de huursom betaal je 3 weken voor aanvang van de huurperiode. Indien de huurovereenkomst 3 maanden of langer dan 3 maanden voorafgaand aan de huurperiode tot stand komt, dien je 25% van de overeengekomen huursom te betalen binnen 3 dagen na acceptatie van de huurovereenkomst, 25% 3 maanden voor aanvang van de huurperiode en de resterende 50% 3 weken voor aanvang van de huurperiode. Indien de huurovereenkomst minder dan 3 weken voorafgaand aan de huurperiode tot stand komt dient de volledige huursom ineens te worden voldaan.

Onderhoud en schoonmaken

Het schoonmaken van de buitenzijde van het verhuurvoertuig doet Henk Pen. De binnenkant van het verhuurvoertuig dient schoon te zijn bij het inleveren na de huurperiode, evenals het geleegde cassettetoilet. Mocht dit niet het geval zijn, dan zullen wij een bedrag van €300,- inhouden op de borg.

Vragen?

Heb je nog vragen over het huren van een caravan? Neem dan gerust contact met ons op via het formulier.

 
Naam