Fendt caravan kopen

Wil je een Fendt caravan kopen? Neem dan eens een kijkje op onze website! Wij hebben een regelmatig wisselend assortiment caravans en campers. Je koopt bij ons een betrouwbare Fendt caravan tegen een betaalbare prijs. Wij hebben zowel nieuwe caravans als tweedehands caravans in ons aanbod.

Filters

Nu een Fendt caravan kopen, straks genieten

Ook genieten van de ultieme vrijheid van kamperen? Koop dan één van onze prachtige caravans. Ontdek de wereld en bespaar jezelf de tijd van het zoeken naar hotels of vakantiehuisjes. Altijd heerlijk je eigen spullen mee en overnachten waar je wilt. Eet gezellig in de buitenlucht en geniet van de zon en de mooiste omgevingen. Bij regen en mindere temperaturen heb je een fijn dak boven je hoofd met eigen sanitair, keuken, zitje en verwarming. Comfortabel reizen tegen een betaalbare prijs!

Kom langs voor informatie en advies

Henk Pen is dé toonaangevende specialist in de recreatiebranche. Ons assortiment biedt voor elk wat wils. Online vind je alle specificaties en verkoopprijzen. De caravan eerst in het echt bekijken? Kom dan langs in onze grote showroom in Haaksbergen, waar alle caravans en campers uitgestald staan. Onze ervaren medewerkers helpen je graag verder met informatie en advies.

Oude caravan inleveren, Fendt caravan kopen

Heb je nog een oude caravan of camper staan die je wilt inruilen? Ook dat kan bij Henk Pen! Zelfs bij schade of mankementen mag je je oude model aan ons aanbieden. Via onze Inkoopservice kun je gebruik maken van de expertise van onze verkopers. Zij kunnen een goede inschatting maken van de staat van je oude caravan of camper en doen een realistisch bod. Je kunt ons inschakelen voor verkoop, inruil en bemiddeling. Wanneer je een nieuwe of tweedehands Fendt caravan bij ons koopt, verrekenen wij de waarde van je oude model direct in de prijs.

Onderhoud en veiligheidscheck

Ook voor onderhoud van je caravan kom je naar Henk Pen. Kies uit een combibeurt, module onderhoud of een veiligheidscheck en ga weer veilig de weg op. Bij module onderhoud kun je denken aan bandenonderhoud, vochtmeting en watermodule onderhoud. Zo helpen we voorkomen dat je stil komt te staan op weg naar je droombestemming!