Hobby caravan kopen

Wil je een Hobby caravan kopen? Bekijk dan eens het aanbod van Henk Pen. Ons assortiment bevat vele verschillende modellen en typen Hobby caravans. Online en in onze showroom vind je ook caravans van andere merken, zowel nieuw als tweedehands caravans.

Filters

Onze caravans zijn van hoogstaande kwaliteit en hebben een goede prijs-kwaliteit-verhouding. Alle specificaties vind je online, van bouwjaar en maximaal toelaatbaar gewicht tot verkoopprijs en de datum van 1e toelating. Filter gemakkelijk op de aspecten die jij belangrijk vindt. Je droomcaravan gevonden? Bel of mail ons of vraag een inruilvoorstel aan als je nog een tweedehands model caravan of camper hebt staan. We helpen je graag persoonlijk verder!

Hobby caravan kopen in onze showroom

Uiteraard ben je ook van harte welkom in onze prachtige showroom in Haaksbergen. Je kunt daar de Hobby caravan kopen die je op het oog hebt, maar ook al onze andere merken en modellen caravans van dichtbij bekijken. Onze showroom beslaat maar liefst 10.000m2 en samen met het buitenterrein wel 20.000m2. Je koopt gelijk een bijpassende voortent of luifel tegen een scherpe prijs in onze Dorema Megastore. Ook overige merken zoals b.v. Isabella, Gerjak, Brand en Omnistor bestel je bij Henk Pen voor een aantrekkelijk bedrag.

Persoonlijke service en advies

Onze professionele medewerkers hebben de juiste ervaring en kennis om je verder te helpen. Weet je bijvoorbeeld al of je een Hobby caravan wilt kopen met vaste bedden, een bovenbed, een dwarsbed of een Frans bed? En of je een eindkeuken, kopkeuken of middenkeuken wenst? En welke opstelling het sanitair moet hebben? Onze verkopers weten je te informeren en adviseren over de verschillende mogelijkheden. Bekijk samen wat bij jouw wensen en budget past en kom de Hobby caravan van je dromen kopen!

Onderhoud

Ook het onderhoud van je caravan of camper neemt Henk Pen graag op zich. Als je je caravan periodiek laat controleren, help je voorkomen dat je met pech langs de weg komt te staan midden in je vakantie. Het is daarnaast wel zo veilig om pas na een goede check de weg op te gaan. Periodieke controle komt ook de levensduur van je caravan ten goede. Eventuele reparaties worden altijd vooraf met je overlegd. Na afloop wordt jouw caravan voorzien van een BOVAG-sticker met daarop de datum van de beurt. Je hebt de keuze uit:

Vragen?

Heb je nog vragen over de aanschaf van een Hobby caravan of andere modellen en typen? Laat het ons weten! We helpen je vrijblijvend verder.