Maak het kamperen leuker en makkelijker!

Vakkundige inbouw van accessoires voor jouw camper of caravan!

Ontdek de inbouwmogelijkheden voor campers en caravans!

Benieuwd naar de mogelijkheden voor de inbouw van accessoires voor jouw camper of caravan? Wij helpen jouw kampeervoertuig te optimaliseren in onze werkplaats. Lees verder en ontdek hoe wij je op weg kunnen helpen om het maximale uit jouw kampeervakantie te halen!

Caravanmovers

Zonder moeite je caravan verzetten van plek?

Met een handige caravanmover kan de caravan moeiteloos op de juiste plek gezet worden. Ontdek hier waarom een mover de perfecte oplossing voor je is!

Fietsendragers

Neem je fiets veilig en gemakkelijk mee op vakantie

Fietsendragers voor campers en caravans zijn een handige en praktische oplossing voor het meenemen van fietsen tijdens het reizen.

WCS elektrische installaties

ZELFVOORZIENEND KAMPEREN & ‘MOBILE OFFICE’

Exclusief bij Henk Pen: de mobiele techniek van WCS. Ben je op zoek naar dé manier om zelfvoorzienend te kunnen kamperen? Of wil je je camper graag als ‘mobile office’ gaan gebruiken?

Door de inbouw van hoogwaardige elektrische installaties en zonnepanelen van WCS is het zo maar mogelijk om tot wel 14 dagen ‘off grid’ te staan!

Airconditioning

Houd het hoofd koel met een airco!

Een airco is ideaal voor het afkoelen van een camper of caravan, waardoor je ook tijdens warme zomerdagen kunt genieten van een aangenaam verblijf op de camping.

Cassetteluifels

Geniet van het buitenleven met een cassetteluifel!

Een cassetteluifel is een handige oplossing voor caravans en campers als je snel en eenvoudig beschut wilt zitten.

Onderdelen en inbouw op dezelfde plek!

Accessoires inclusief montage

Als je op zoek bent naar een betrouwbare en vakkundige partij voor de inbouw van onderdelen aan jouw caravan of camper, dan ben je bij Henk Pen aan het juiste adres. Bij ons kun je niet alleen terecht voor het aanschaffen van de benodigde onderdelen, maar ook voor de inbouw ervan door onze professionele en ervaren monteurs in onze werkplaats.

Eindeloze mogelijkheden met maatwerk

Op deze pagina vind je slechts een selectie van de montage-opties die wij bieden. Heb je andere specifieke wensen of ideeën? Dan nodigen wij je graag uit om een afspraak te maken en een bezoek te brengen aan onze showroom. Onder het genot van een heerlijk kopje koffie kunnen onze vakkundige monteurs vrijblijvend de eindeloze mogelijkheden met je bespreken.

De ultieme vrijheid van onze klant

 

“Perfecte service”

We zijn zeer tevreden met de uitstekende service van Henk Pen. De ingebouwde Thule dakluifel, fietsendrager, airconditioning, WCS koelbox en mover, hebben onze kampeerervaring verbeterd, waardoor we nu zorgeloos kunnen genieten van onze reizen.

Familie Rouwhorst, Groenlo

De ultieme vrijheid van onze klant

 

“Perfecte service”

We zijn zeer tevreden met de uitstekende service van Henk Pen. De ingebouwde Thule dakluifel, fietsendrager, airconditioning, WCS koelbox en mover, hebben onze kampeerervaring verbeterd, waardoor we nu zorgeloos kunnen genieten van onze reizen.

Familie Rouwhorst, Groenlo

Heb je nog vragen over inbouw, of wil je een afspraak maken?

Neem dan contact met ons op, we helpen je graag verder!

Wil je direct antwoord op je vraag, kijk dan bij veelgestelde vragen.

 

Naam
Adres
Soort voertuig(Vereist)