Adria caravan kopen

Een Adria caravan kopen, dat doe je natuurlijk bij Henk Pen! Adria is een echt kwaliteitsmerk en dan ook vaak te vinden in onze showroom. Bekijk online ons assortiment van hoogwaardige campers en caravans of kom direct bij ons langs. De koffie staat klaar!

Filters

Veilig op weg met je Adria caravan

Een caravan kopen doe je niet elke dag. Je wilt zeker weten dat je een betrouwbaar voertuig koopt. Bij Henk Pen snappen we dit. We geven je graag de keuze uit betrouwbare kwaliteitsmerken met een lange garantie. Daarnaast ga je bij ons veilig en Bovag-gekeurd op weg. Heb je een specifieke vraag? Dan helpen onze professionele verkopers en monteurs je graag verder. We hebben al vele wensen op maat gerealiseerd. Zowel telefonisch als in onze showroom in Haaksbergen geven we je graag tips, inspiratie en advies voor een perfecte reis.

Maak je Adria caravan compleet

Heb je de Adria caravan van je dromen gevonden? Dan maak je je aankoop bij ons gemakkelijk compleet met een voortent en/of luifel, aanvullende onderdelen en handige accessoires. In onze kampeershop en megastore vind je alles dat je zoekt voor een geslaagde kampeertrip. Van kookstel tot gasflessen, opklapbare meubels en campinglampen; je vindt het bij ons op één locatie. Maak gebruik van onze one-stop-shop en geniet zo snel mogelijk van de ultieme vrijheid van kamperen!

Inruil of huren van een caravan

Wil je je oude model caravan inruilen? Dat kan! Wij kopen tweedehands caravans op van verschillende merken, waaronder Adria. Zelfs bij schade of mankementen is inkoop vaak een optie. Wij doen graag een realistisch bod en verrekenen de waarde direct bij de aankoop van een nieuw voertuig. Koop je voor het eerst en twijfel je nog over het type voertuig? Denk dan ook eens aan het huren van een caravan. Zo kun je bijvoorbeeld de Adria caravan die je op het oog hebt eerst proberen voor aankoop. Informeer gerust naar alle mogelijkheden!

Henk Pen en duurzaamheid

Wij vinden het belangrijk om rekening te houden met mens, milieu en maatschappij. Daarom ondernemen wij graag op een maatschappelijk verantwoorde manier. Dit doen we onder het keurmerk Groengedaan! De onderdelen die wij gebruiken en de voertuigen die wij verkopen zijn bijvoorbeeld van goede kwaliteit. Hierdoor hebben ze een langere levensduur. Ook voeren wij onderhoud uit met erkende, duurzame producten. Hiernaast ondersteunen wij regelmatig maatschappelijke initiatieven in de regio en zetten wij ons bijvoorbeeld in voor de vitaliteit van onze medewerkers.

Meer over duurzaamheid