Hymer camper kopen

Een betrouwbare, goede Hymer camper kopen? Neem een kijkje in ons assortiment voor campers van goede kwaliteit, tegen een scherpe prijs. Bekijk alle merken en modellen online of kom naar onze uitgebreide showroom in Haaksbergen om ze van dichtbij te bekijken. Wij verkopen zowel nieuwe als tweedehands campers.

Filters

Kom een Hymer camper kopen bij Henk Pen en ontdek de ultieme vrijheid van kamperen. Een camper is een gemakkelijke, comfortabele manier om de wereld over te reizen. Nooit meer zoeken naar een hotel of bed and breakfast, maar altijd je eigen ‘tiny house’ met je eigen spullen bij je. Wij zijn dé specialist in caravans, campers, onderdelen en kampeerartikelen. Heb je vragen over je aankoop? Laat het aan ons weten. We geven je vrijblijvend advies. Wij zijn bereikbaar per mail, chat en telefoon en staan je natuurlijk graag persoonlijk te woord in onze showroom.

Hymer camper kopen die past bij jouw wensen en budget

Via onze site filter je gemakkelijk op jouw specifieke wensen. Ben je bijvoorbeeld op zoek naar een automaat of handgeschakelde Hymer camper? Zoek je een busmodel, alkoof, integraal of half integraal? En welke indeling vind je fijn en mooi? Wij verkopen campers met meerdere slaapplaatsen. Maak een keuze uit onder meer aparte bedden, Frans bed, dwarsbed, kastbed, bovenbed of slaapbank. Ook qua keuken en sanitair heb je ruime keuze. Kies bijvoorbeeld uit een eindkeuken of middenkeuken en sanitair met achter-, hoek- of midden-opstelling. Onze ervaren verkoopmedewerkers helpen je graag bij het maken van de juiste keuzes voor jou. Vind jouw droomcamper en geniet van fantastische vakantiereizen.

Camper proberen voor aankoop

Wil je eerst eens een Hymer camper of ander type camper proberen voordat je aankoopt? Denk dan eens aan een huurcamper van Henk Pen. Ga eerst eens met een camper op reis om te kijken wat je wensen zijn en of de camper voldoet aan jouw verwachtingen. Henk Pen camper verhuur biedt je de mogelijkheid om voor minimaal 1 week een camper te huren. Benieuwd naar de mogelijkheden? Bezoek ons in Haaksbergen of neem contact met ons op via de chat of telefoon.

Hymer camper delen

Is een eigen camper kopen boven je budget of zoek je naar een goedkoper alternatief? Denk dan eens aan het delen van een camper. Henk Pen Deelcamper biedt je de mogelijkheid om een camper te kopen samen met anderen. Dit bespaart je duizenden euro’s. Wij bieden je een terugkoopgarantie en het onderhoud van de camper is bij de prijs inbegrepen, net als kosten voor de belasting, verzekering en stalling.