Camper huren bij Henk Pen

EENVOUDIG OP REIS

Ontdek ons brede aanbod campers

Een camper huren doe je bij Henk Pen in Haaksbergen. Wij hebben een breed aanbod aan campers. Ben je op zoek naar een model voor 2, 4 of 6 personen? Henk Pen heeft voor jou, tegen voordelige voorwaarden en prijzen, een geschikt exemplaar in de verhuurvloot beschikbaar. Voor 2022 hebben wij diverse nieuwe modellen toegevoegd en is het aantal voertuigen voor verhuur sterk verruimd.

Camper huren voor 2 personen

Henk Pen heeft diverse modellen campers te huur voor 2 personen! Neem een kijkje op ons boekingplatform voor de verschillende mogelijkheden.

Camper huren voor 4 personen

Ben je op zoek naar een ruime huurcamper waar je samen met je vrienden of gehele gezin kunt verblijven? Henk Pen heeft de oplossing voor je!

Dit moet je weten over het huren van een camper

Bekijk hieronder welke zaken handig zijn om te weten als je een camper wilt huren. Heb je verder toch nog vragen? Neem gerust contact met ons op.

Huurcampers zijn standaard uitgerust met:

Luifel
Fietsendrager
Motorairco
Cruise control
Kachel
Koelkast
Boiler
Cassettetoilet
Doucheruimte
Ruim (3)pits gascomfort
Comfortabele bedden
Panoramisch dakluik
Draaibare pilootstoelen
Hordeur
Multimedia radiosysteem
Campernavigatie
Combi rolo’s
USB aansluiting
Minimaal 1 volle gasfles
Groene kaart
Uitgebreide instructiefilm
Instructiemap
Vuilwatertank
Schoonwatertank

Minimale huurperiodes en vrije kilometers

De minimale huurperiode bedraagt 14 dagen, alle dagen rij je geheel kilometer vrij.

Betaling en annulering

Annuleringsverzekering
Je kunt zelf een annuleringsverzekering afsluiten. Henk Pen is geen aanbieder van annuleringsverzekeringen, dit kan bij je eigen verzekeraar.

Betaling
Je dient 50% van de overeengekomen huursom te betalen binnen 3 dagen na acceptatie van de huurovereenkomst. De resterende 50% van de huursom betaal je 3 weken voor aanvang van de huurperiode. Indien de huurovereenkomst 3 maanden of langer dan 3 maanden voorafgaand aan de huurperiode tot stand komt, dien je 25% van de overeengekomen huursom te betalen binnen 3 dagen na acceptatie van de huurovereenkomst, 25% 3 maanden voor aanvang van de huurperiode en de resterende 50% 3 weken voor aanvang van de huurperiode. Indien de huurovereenkomst minder dan 3 weken voorafgaand aan de huurperiode tot stand komt dient de volledige huursom ineens te worden voldaan.

Onderhoud

Het schoonmaken van de buitenzijde van het verhuurvoertuig doet Henk Pen. De binnenkant van het verhuurvoertuig dient schoon te zijn bij het inleveren na de huurperiode, evenals de afvalwatertank en het geleegde cassettetoilet. Mocht dit niet het geval zijn, dan zullen wij een bedrag van €300,- inhouden op de borg.

VERHUURPERIODES

Wanneer kan je een camper huren?

Onze camper verhuurperiodes lopen standaard van vrijdag tot en met vrijdag, uitgezonderd van weekendhuur en onze gunstige maandactie. Bekijk hieronder onze nachtprijzen via ons boekingsplatform! Let op: de nachtprijzen verschillen per seizoen.

Laagseizoen: jan. | feb. | mrt. | nov. | dec.
Middenseizoen: mei | april | juni | sept. | okt.
Hoogseizoen: juli | aug.

UITGEBREID HUREN?

Ontdek onze inventarispakketten

Onze campers worden standaard verhuurd met het standaard inventarispakket. Deze pakketten zijn samengesteld door ons verhuurteam op basis van onze kennis en ervaringen. Naast het standaard inventarispakket is het ook mogelijk om een all-inclusive pakket te huren. Tegen een kleine meerprijs geniet je van meer luxe en comfort tijdens je reis. Je hoeft dus geen nieuwe aankopen te doen maar huurt dit samen met de camper, hoe makkelijk!

Vragen?

Heb je nog vragen over het huren van een camper? Neem dan gerust contact met ons op via het formulier.

Naam