Henk Pen staat voor u klaar!

Henk Pen is een professionele, servicegerichte en toonaangevende specialist in de recreatiebranche. Henk Pen biedt unieke, innovatieve en hoogwaardige producten en diensten op het gebied van campers en caravans. Henk Pen voorziet in alle middelen die een camperaar of caravanner nodig heeft om de ultieme vrijheid van kamperen te beleven en doet dit op een maatschappelijk verantwoorde en duurzame wijze.

Verkoop

Bij Henk Pen Campers en Caravans bent u aan het juiste adres voor de aankoop van uw nieuwe of gebruikte camper of caravan. Wij hebben altijd een ruim aanbod occasions of nieuwe modellen beschikbaar in onze showroom. Bezoekt u ons vrijblijvend en onze medewerkers staan u graag deskundig ter woord.

Verhuur

Henk Pen Campers en Caravans beschikt tevens over een ruime verhuurvloot. Deze jonge modellen campers en caravans zijn te huur per weekend, per week of per maand. Tevens kunt u tijdens de verhuur kiezen voor de huur van een handig inventarispakket. Oftewel de huur van een camper of caravans is van alle gemakken voorzien.

Werkplaats

Ook voor de onderhoud of keuringen van uw camper of caravan kunt u terecht bij Henk Pen Campers en Caravans. Wij beschikken over een eigen werkplaats en deskundig en goed opgeleide monteurs.

Kampeershop

Bij Henk Pen Campers en Caravans beschikt men ook over een uitgebreide shop. Deze shop bevindt zich in de showroom. U kunt hier voor alle accessoires of kampeer benodigdheden terecht. Shopt u liever online? Via de onze site Allesvoormijnvakantie.nl bieden wij 20.000 producten aan.

Voortenten Megastore

Onze showroom in Haaksbergen heeft een biedt een breed aanbod qua voortenten. Henk Pen Campers en Caravans is dan ook een megastore van Doréma. U treft alle beschikbare modellen uitgesteld in onze vestiging aan. Weet u al wat u nodig heeft? Bestel eenvoudig online via onze site voortentenmegastore.nl en ontvang uw voortent of luifel thuis bezorgd.

Heb je een vraag of opmerking? Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier!

Contactformulier

Naam(Vereist)