De kickstart van jouw carrière

MORGEN BETER ZIJN DAN VANDAAG

Henk Pen campers & caravans biedt je een veilige en leerzame werkomgeving en staat garant voor de persoonlijke groei van het hele team. Bij ons zijn stagiairs volwaardige medewerkers. Inmiddels hebben we ons steentje kunnen bijdragen aan vele succesvolle afstudeeropdrachten en traineeships.

Bij Henk Pen zijn we altijd aan het innoveren. Wij hebben dus constant interessante ontwikkeltrajecten voor je klaarliggen in de techniek, sales & inkoop, marketing, bedrijfskunde, economie, HR en nog heel veel meer. Wil je weten wat we voor jou kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op!

Henk Pen

VEEL MEER DAN ALLEEN CAMPERS EN CARAVANS

Henk Pen behoort tot één van de snelst groeiende camper- en caravanbedrijven in Nederland. Naast in- en verkoop van campers en caravans voeren we ook gecertificeerd onderhoud en schadeherstel uit, aan bijna alle merken campers en caravans. Henk Pen beschikt bovendien elk jaar over een riante en gloednieuwe verhuurvloot met uitgebreide accessoirepakketten.

Onze kampeershop huisvest, naast de grootste voortentenmegastore van Nederland, sinds kort ook het innovatieve Tech Experience Centre. Hier kunnen onze klanten zelf de nieuwste camper- en caravantechniek uitproberen. Dit alles doen we met een positieve impact op mens, milieu en omgeving. Benieuwd geworden? Kom dan eens langs voor een rondleiding!

Stage

EEN GROTE DIVERSITEIT AAN STAGES

Bij Henk Pen hebben we volop stageplaatsen voor diverse studierichtingen, van vmbo- tot hbo/wo-niveau. Bekijk de verschillende stagemogelijkheden hieronder!

Afstuderen

EEN AFSTUDEEROPDRACHT WAAR JE TROTS OP BENT

Wil jij niet alleen cum laude afstuderen, maar dit ook nog eens doen met een mooie concrete afstudeeropdracht? Bespreek met ons een opdracht die we in levende lijve gaan implementeren.

Traineeship

ALTIJD EEN INTERESSANTE CASE

Volg jij je volgende traineeship bij Henk Pen? We zijn altijd in ontwikkeling, dus wij hebben altijd interessante cases liggen. Neem contact op en bespreek de mogelijkheden.

We hebben altijd iets voor jou!

STAGES, AFSTUDEEROPDRACHTEN EN TRAINEESHIPS VOOR DIVERSE STUDIERICHTINGEN

Accountmanagement/sales

Stages (v)mbo:
• Adviseur mobiliteitsbranche (Crebo: 25712 niv. 3)
• (Junior) accountmanager (Crebo: 25132 niv. 4)
• Commercieel medewerker (Crebo: 25134 niv. 3)

hbo/wo stages, afstudeeropdrachten en traineeships:
Diverse cases beschikbaar, neem contact met ons op.

Travel & hospitality

Stages (v)mbo:
• Leidinggevende travel & hospitality (Crebo: 25647 niv. 4)
• Zelfstandig medewerker travel & hospitality (Crebo: 25649 niv. 3)

hbo/wo stages, afstudeeropdrachten en traineeships:
Diverse cases beschikbaar, neem contact met ons op.

Marketing/communicatie

Stages (v)mbo:
• Marketing & communication specialist (Crebo: 25727 niv. 3)
• Mediamanager (Crebo: 25199 niv. 4)
• Mediaredactiemedewerker (Crebo: 25200 niv.4)

hbo/wo stages, afstudeeropdrachten en traineeships:
Diverse cases beschikbaar, neem contact met ons op.

E-commerce

Stages (v)mbo:
• E-commercemanager (Crebo: 26026 niv. 3)

hbo/wo stages en traineeships:
Diverse cases beschikbaar, neem contact met ons op.

(mobiele) techniek

Stages (v)mbo:
• Allround technicus voertuigen en mobiele werktuigen (Crebo: 25669 niv. 3)
• Autoschadehersteller (Crebo: 25225 niv. 2)
• Autospuiter (Crebo: 25714 niv. 2)
• Basis technicus voertuigen en mobiele werktuigen (Crebo: 25668 niv. 2)
• Technisch specialist autoschadeherstel (Crebo: 25885 niv. 4)
• Technisch specialist voertuigen en mobiele werktuigen (Crebo: 25670 niv. 4)
• Eerste monteur elektrotechnische systemen (Crebo: 25339 niv. 3)
• Monteur elektrotechnische systemen (Crebo: 25341 niv. 2)

Human resources

Stages (v)mbo:
• Legal, insurance & hr services specialist (Crebo: 25726 niv. 4)

hbo/wo stages, afstudeeropdrachten en traineeships:
Diverse cases beschikbaar, neem contact met ons op.

Bedrijfskunde/economie

hbo/wo stages, afstudeeropdrachten en traineeships:
Diverse cases beschikbaar, neem contact met ons op.

Ondernemerschap & retail management

Stages (v)mbo:
• Ondernemer retail (Crebo: 25166 niv. 4)
• Retailmanager (Crebo: 25807 niv. 4)
• Retailspecialist (Crebo: 25809 niv. 3)

hbo/wo stages, afstudeeropdrachten en traineeships:
Diverse cases beschikbaar, neem contact met ons op.

Leuk bijverdienen tijdens je studie?

KOM WERKEN BIJ HENK PEN!

Volg je een studie in de retail, sales of techniek en lijkt het je leuk om op zaterdagen en/of in je vakantie en vrije dagen te werken bij één van de snelst groeiende camper- en caravanbedrijven? Werk je, net als wij, graag in een gezellig team met enthousiaste en ambitieuze collega’s? Kijk dan snel wat we je allemaal te bieden hebben!

“Het gevoel van eigenaarschap is geweldig”

“Tijdens mijn traineeship heb ik tot nu toe veel geleerd over klantrelaties, projectbeheer, projectmanagement, communicatie en CRM. Flexibiliteit en het vermogen om snel beslissingen te nemen zijn cruciaal, vooral in een branche waar de vraag naar campers snel groeit. Deze vaardigheden zullen niet alleen bij Henk Pen van pas komen, maar overal waar ik mijn carrière voortzet.

De sfeer binnen Henk Pen is top. Je kent iedereen die werkt binnen het bedrijf en iedereen hier is ook lekker nuchter. De samenwerking met collega’s verloopt soepel, het teamgevoel maakt de werksfeer echt plezierig.

Het is geweldig als klanten waardering tonen voor het werk dat je verricht. Ook al ben ik hier maar voor een korte tijd, het is mooi om zelfs zonder voorkennis klanten van goed advies te kunnen voorzien. Het is bijzonder om te zien dat ons product zo snel op de markt staat en de eerste klanten zich al hebben aangesloten om hun camper via ons platform te verhuren.

Hier krijg je de kans om zelfstandig aan de slag te gaan en de volledige verantwoordelijkheid te nemen voor je projecten. Het gevoel van eigenaarschap is geweldig, en ik zou het zeker aanraden aan anderen die op zoek zijn naar een dynamische en uitdagende werkomgeving waarbij je echt invloed hebt op het succes van het bedrijf.”

Vera – trainee Fast Forward

“Vanaf dag één betrokken bij het team”

“Mijn halfjaardurende stage op de marketingafdeling bleek een unieke ervaring vol leerzame momenten en groeimogelijkheden. Het voelde meteen goed, ik had geen idee welk avontuur me te wachten stond.

Mijn taken varieerden van het schrijven van social media teksten en blogs tot het optimaliseren van werkplaatspagina’s voor mijn examen, waarbij ik een zoekwoordenonderzoek heb uitgevoerd. Bij Henk Pen kreeg ik de ruimte om mijn ideeën te delen en een bijdrage te leveren aan het marketingteam. De creatieve vrijheid die ik kreeg, bijvoorbeeld bij het maken van Instagram reels voor de nieuwste actiemodellen, maakte mijn tijd hier extra speciaal.

Wat de sfeer betreft, voelde ik me vanaf dag één betrokken bij het team. Collega’s, inclusief de directeuren, waren altijd bereid voor een praatje. Het personeelsuitje, waar ik als stagiaire zijnde ook bij hoorde, was een hoogtepunt. Samen maakten we een helikoptervlucht en landden we bij het stadion van De Graafschap voor een pubquiz.

Zou ik Henk Pen aanraden aan andere stagiaires of trainees? Zeker weten! Hier ben je meer dan alleen een stagiair; je wordt beschouwd als een volwaardig teamlid. Mijn tijd bij Henk Pen was niet alleen leerzaam, maar vooral ook ontzettend leuk, mede dankzij de geweldige collega’s en de unieke sfeer binnen het bedrijf.”

Kim – stagiaire marketingafdeling

“Leuke sfeer en een dynamisch bedrijf “

“Tijdens mijn stage bij Henk Pen deed ik klantonderzoek naar hoe de afdeling verhuur hun klantreis en klantbeleving kon optimaliseren zodat de klanten het ultieme gevoel van vrijheid beleven. Daarnaast was ik 3 dagen per week op locatie aanwezig om ook mee te draaien bij het bedrijf en de afdeling.

De werkzaamheden bestonden vooral uit contact onderhouden met de klant, de inname- en uitgifte van de campers & caravans, het verzorgen van de inventarispakketten, maar ook de afhandeling nadat de klanten het voertuig weer hadden ingeleverd. Eigenlijk was je van begin tot eind met de klanten bezig, wat het heel leuk maakte. Elke dag was anders, wat ook wel eens voor verrassingen zorgde.

De combinatie van kantoor, veel klantcontact (zowel fysiek als online) en het bezig zijn met het daadwerkelijke product, maakte het werk heel leuk en vlogen de dagen voorbij. Er hangt een hele leuke sfeer en dynamiek in het bedrijf en ik voelde me gelijk vanaf dag één welkom in het team. Er wordt veel samengewerkt met de verschillende afdelingen en deze samenwerking verliep ook altijd heel fijn en prettig.

Al met al heb ik een fantastische tijd gehad bij Henk Pen, mede door de leuke collega’s die er werken. Ik zou daarom ook iedereen aanraden om je stage of afstudeerproject bij Henk Pen te doen!”

Susanne – stagiaire Henk Pen Verhuur

Kom eens kennismaken, plan een rondleiding of stel je vraag.

Heb je nog vragen over onze stageplekken, afstudeeropdrachten, traineeships of wil je meer weten over onze vakantie- of bijbanen? Of wil je een leuke rondleiding en een oriënterend gesprek? Laat het ons dan weten via het contactformulier!

Naam(Vereist)
Zou je een rondleiding/oriënterend gesprek willen?
MM slash DD slash JJJJ