Verdien geld met jouw camper!

Ontdek de mogelijkheden van verhuren via Henk Pen

Verdien geld door jouw camper te verhuren!

Ben jij op zoek naar een laagdrempelige manier om extra geld te verdienen met jouw camper? Ontdek dan de voordelen en mogelijkheden van verhuur! Zo kun je dankzij ons platform jouw camper moeiteloos verhuren en hier extra inkomsten mee genereren, terwijl je voertuig anders ongebruikt in de stalling zou staan. Maak van je camper een rendabele investering en lees snel verder!

WAAROM ZOU IK MIJN CAMPER VERHUREN?

6 redenen om jouw camper te verhuren via Henk Pen

  • Verdien met gemak €5.000,- tot wel €10.000,- per jaar met je camper
  • Geen dure aanvullende dagverzekering nodig
  • Alle huurders worden eerst door ons geverifieerd
  • Je bereikt eenvoudig een zeer grote doelgroep via ons boekingsplatform
  • Je bepaalt zelf wanneer je verhuurt, aan wie en voor welke prijs
  • Henk Pen verzorgt gratis trainingen voor professionele innames en uitgiftes

Verdien eenvoudig geld met jouw camper. Zo werkt het:

Stap 1: meld je gratis aan

Ben je geïnteresseerd in het verhuren van jouw camper? Meld je aan en wie weet kom jij binnenkort in contact met duizenden potentiële huurders!

Stap 2: intakegesprek

Na aanmelding nodigen we je uit voor een eerste kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek beantwoorden we al jouw vragen en bekijken we of het mogelijk is om jouw camper aan te bieden op ons platform.

Stap 3: ontvang ons keurmerk en certificaat

Bij Henk Pen streven we naar topkwaliteit! Jouw camper ontvangt na een technische diagnose het Henk Pen keurmerk. Als gecertificeerde verhuurder bieden we je een gratis training aan voor een inname en uitgifte naar onze standaard.

Stap 4: boekingsplatform

Wij zorgen voor een professionele advertentie op het boekingsplatform van Henk Pen. Zodra je camper online staat kunnen de eerste aanvragen van geverifieerde huurders direct binnen komen!

Stap 5: het gaat beginnen

Je behoudt zelf de volledige controle op het boekingsplatform. Hier bekijk je jouw aanvragen en beslist je zelf of je deze accepteren of afwijst. Je bereid de camper voor volgens onze checklist en legt het gebruik van de camper uit aan de huurders.

Stap 6: na de verhuur

Na terugkomst volgt een vlotte inname aan de hand van ons innameformulier. Bij eventuele schade bemiddelen wij en wordt de borg verrekend. Samen zorgen we voor een zorgeloze afhandeling van elke reis!

WIST JE DAT…

Jouw camper altijd goed verzekerd is?

Als je jouw camper wilt verhuren, is het belangrijk om dit van te voren door te geven aan de verzekering. Gaat jouw eigen camperverzekering hier niet mee akkoord? Dan bieden we je via onze verzekeringspartner Aveco de mogelijkheid om een verzekering af te sluiten waar het verhuren van jouw camper gewoon mogelijk is. Zo is jouw camper altijd goed verzekerd en betaal je boven op de polis geen dure dagverzekering.

Ontvang ons exclusieve verhuurkeurmerk!

Bij Henk Pen streven wij ernaar om de kwaliteit te waarborgen zodat jij, als particuliere verhuurder, onbezorgd jouw camper kan verhuren. Dit doen we door het ‘Henk Pen verhuurkeurmerk’ te introduceren. Ontdek hoe jij ook in aanmerking komt voor dit kwaliteitskeurmerk!

Wil jij jouw camper verhuren?

Of wil je liever eerst meer informatie ontvangen of heb je nog een vraag? Dit kun je ook aangeven in het contactformulier.

 

Naam
Interesse in particuliere verhuur