Verdien geld met jouw camper!

Ontdek de mogelijkheden van particuliere verhuur via Henk Pen

Henk Pen gaat van start met particuliere verhuur!

Ben jij op zoek naar een laagdrempelige manier om extra geld te verdienen met jouw camper? Ontdek dan de voordelen en mogelijkheden van particuliere verhuur via Henk Pen! Zo kun je dankzij ons platform jouw camper moeiteloos verhuren en hier extra inkomsten mee genereren, terwijl je voertuig anders ongebruikt in de stalling zou staan. Maak van je camper een rendabele investering en lees snel verder!

WAAROM ZOU IK MIJN CAMPER VERHUREN?

5 redenen om te kiezen voor particuliere verhuur:

  • Verdien gemiddeld tussen de €5.000,- en €8.000,- per jaar met je camper
  • Alle huurders worden eerst door ons geverifieerd
  • Je bereikt eenvoudig een zeer grote doelgroep via ons boekingsplatform
  • Je bepaalt zelf wanneer je verhuurt, aan wie en voor welke prijs
  • Henk Pen verzorgt gratis trainingen voor professionele innames en uitgiftes

Begin samen met ons aan het avontuur. Zo werkt het:

Stap 1: meld je gratis aan

Ben je geïnteresseerd? Meld je aan en profiteer van een moeiteloze verbinding met potentiële huurders. Wij nemen alle zorgen uit handen, van het beheren van de borg tot het creëren van aantrekkelijke advertenties voor jouw camper.

Stap 2: intakegesprek

Wij nodigen je van harte uit voor een eerste kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek bespreken we graag jouw camper en bekijken we of het mogelijk is om jouw camper aan te bieden op ons platform. Heb je nog vragen? Natuurlijk nemen we uitgebreid de tijd om deze te beantwoorden.

Stap 3: ontvang ons keurmerk en certificaat

Bij Henk Pen streven we naar topkwaliteit! Na het intakegesprek plannen we een diagnose in. Hierbij ontvangt jouw camper, na uitgebreide controle, het Henk Pen Keurmerk. Als gecertificeerde verhuurder bieden we je een gratis training aan, zodat je uitgifte en inname volgens de Henk Pen-standaarden kunt uitvoeren.

Stap 4: boekingsplatform

Zodra het contract is ondertekend, lever jij de foto’s aan en maken wij een professionele advertentie op het Henk Pen boekingsplatform. Zodra je camper online staat kunnen de eerste aanvragen binnen komen!

Stap 5: nu gaat het beginnen

Je behoudt zelf de volledige controle in jouw eigen beheeromgeving op het boekingsplatform. Hier bekijk je jouw advertentie en vind je de ontvangen aanvragen. Je beslist zelf over het accepteren of afwijzen van huurders. Bij een geaccepteerde boeking bereid je de camper voor volgens onze checklist. Tijdens het ophalen leg je het gebruik van de camper zorgvuldig uit aan de huurders.

Stap 6: na de verhuur

Na terugkomst volgt een vlotte inname aan de hand van ons innameformulier. Eventuele schade wordt op een professionele manier verrekend met de borg, waarbij wij zullen bemiddelen. We houden alles in de gaten en zorgen ervoor dat de borg wordt teruggestort naar de huurder. Samen zorgen we voor een zorgeloze afhandeling van elke reis!

Wil jij je camper verhuren?

Of wil je liever eerst meer informatie ontvangen of heb je nog een vraag? Dit kun je ook aangeven in het contactformulier.

 

Naam
Interesse in particuliere verhuur