Voorkom onverwachte problemen en geniet zorgeloos van je vakantie

Geef je camper de beste onderhoudsbeurt!

Verschillende onderhoudsbeurten voor jouw camper

Wij bieden een breed scala aan camper onderhoudsbeurten aan, om ervoor te zorgen dat je veilig en betrouwbaar de weg op kan. Onze ervaren monteurs voeren alle werkzaamheden uit volgens de hoogste normen. Vertrouw op ons voor het onderhoud van jouw camper en geniet snel weer van een zorgeloze vakantie!

Grote motorbeurt

Tijdens deze beurt worden alle inspectiepunten aandachtig nagekeken door onze vakkundige medewerkers. Het camper onderhoud vindt plaats volgens het fabrieksschema, waardoor de camper weer binnen mum van tijd in topconditie verkeert.

Kleine motorbeurt

Tijdens een kleine beurt verrichten we alle werkzaamheden die eventuele onveilige situaties kunnen voorkomen, zoals het controleren van de banden en de werking van de buitenverlichting.

Laat ieder jaar een onderhoudsbeurt uitvoeren aan jouw camper

Het is ten zeerste aan te raden om eens in de twee jaar een kleine beurt voor je camper in te plannen. In de tussenliggende jaren is het verstandig om een grote beurt in te plannen. Op deze manier zorg je ervoor dat jouw camper optimaal wordt onderhouden en daarmee is de kans op onveilige situaties aanzienlijk kleiner.

Door regelmatig camper onderhoud te laten uitvoeren, kun je problemen in een vroeg stadium opsporen. Zo kun je voorkomen dat deze zich ontwikkelen tot grotere en kostbare reparaties. Bovendien verlengt regelmatig onderhoud de levensduur van je camper en behoudt het de waarde ervan. Dus neem geen risico’s en plan regelmatig onderhoud in voor jouw camper, zodat je er veilig en zorgeloos van kunt genieten tijdens je reizen en vakanties.

APK-keuring

Een Algemene Periodieke Keuring (APK) is een wettelijk verplichte keuring voor jouw camper. Deze keuring is van essentieel belang om vroegtijdig mankementen aan jouw camper op te sporen en de veiligheid op de weg te waarborgen. Hierbij kijken we naar de veiligheid, het milieu en de registratie van het voertuig. 

Let op: een APK-keuring is niet alleen noodzakelijk wanneer je op pad gaat met jouw camper, maar ook verplicht wanneer deze stilstaat. Benieuwd naar meer informatie over de APK-keuring?

AOP-check

Als je op vakantie gaat met jouw camper, is het belangrijk dat je je geen zorgen hoeft te maken over onverwachte problemen onderweg. Zo voorkom je onnodige schade aan jouw voertuig en kun je met een gerust hart op reis.

Bij Henk Pen kun je de AOP-check laten uitvoeren, hierbij worden de banden gecontroleerd en hervuld met stikstof, de wielbouten opnieuw aangetrokken, en de buitenverlichting gecontroleerd.

Heb je nog vragen over camperonderhoud, of wil je een afspraak maken?

Neem dan contact met ons op, we helpen je graag verder!

 

Naam
Adres
Soort voertuig(Vereist)