Geniet zorgeloos van je vakantie

Veilig op pad dankzij vakkundig onderhoud

Onderhoudsbeurten bij Henk Pen

Bij ons kun je terecht voor professioneel camper en caravan onderhoud. Wij bieden diverse onderhoudsbeurten aan, waaronder de grote en kleine motorbeurt en verschillende BOVAG onderhoudsbeurten. Daarnaast kun je bij ons ook terecht voor verschillende services, zoals de AOP-check, bandenbeurt en vochtmeting. Bij Henk Pen staan wij voor service, kwaliteit en vernieuwing.

Camper onderhoud

De motorbeurten zijn belangrijk om jouw camper in topconditie te houden. Of het nu gaat om een kleine of grote motorbeurt, onze ervaren monteurs zorgen ervoor dat alles weer optimaal werkt. Benieuwd naar wat wij voor jouw camper kunnen betekenen? Lees dan snel verder!

Caravan onderhoud

We hebben verschillende soorten beurten en testen om ervoor te zorgen dat jouw caravan in topconditie blijft. Bij de BOVAG onderhoudsbeurten worden alle belangrijke onderdelen gecontroleerd. Benieuwd naar de rest van de mogelijkheden? Lees dan snel verder!

Duurzame werkwijze

Wij vinden het belangrijk om maatschappelijk verantwoord te ondernemen en dragen graag ons steentje bij aan de maatschappij en het milieu. Zo steunen wij diverse lokale initiatieven en zorgen we met opleidingen en een vitaliteitsprogramma voor onze medewerkers. Ook hebben wij het keurmerk Groengedaan! ontvangen. Dit keurmerk toont aan dat we onderhoud op een milieuvriendelijke en duurzame manier uitvoeren.

ONDERHOUD VOLGENS DE RICHTLIJNEN VAN BOVAG

Dit zijn jouw voordelen:

  • Veiligheid heeft bij ons de hoogste prioriteit
  • Je ontvangt een uitgebreid keuringsrapport
  • BOVAG keuringssticker
  • Zes maanden garantie op reparaties uitgevoerd aan jouw caravan
  • Drie maanden garantie op reparaties uitgevoerd aan jouw camper
  • Zorgeloos genieten van jouw kampeervakantie!

Heb je nog vragen over onderhoud of wil je een afspraak maken?

Neem dan contact met ons op, we helpen je graag verder!

Wil je direct antwoord op je vraag, kijk dan bij veelgestelde vragen.

 

Naam
Adres
Soort voertuig(Vereist)