T@B caravans nieuw of gebruikt

Henk Pen is officiële dealer van T@B caravans, Een T@B caravan is compact en stijlvol en populair onder kampeerder vanwege zijn unieke vorm en veelzijdigheid. De caravans combineren retro-charme met moderne voorzieningen en bieden een comfortabel verblijf op wielen. Met hun gestroomlijnde ontwerp zijn ze eenvoudig te trekken en kunnen ze vrijwel overal mee naartoe worden genomen. Voor zowel nieuw als gebruikte caravans ben je bij ons aan het juiste adres. Bekijk hieronder de huidige voorraad modellen. Staat je gewenste uitvoering er niet bij? Bezoek onze showroom of neem vrijblijvend contact met ons op via de chat of telefoon 053-4348528. Wil je liever een caravan huren? Kijk dan op ons verhuur platform!

Bekijk de verhuur beschikbaarheid
Filters

T@B caravan te koop

Henk Pen heeft diverse T@B caravans op voorraad. Tevens bieden wij zeer gunstige inruiltarieven indien je bij ons een nieuwe of gebruikte T@B caravan koopt.

T@B caravan onderdelen

Henk Pen biedt je naast nieuwe of gebruikte caravans ook de mogelijkheid om losse caravan onderdelen of kampeerartikelen te kopen. Bij Henk Pen ontzorgen wij je graag in de voorbereiding op jouw camper reis. Zo tref je bij ons een breed scala aan stoelen en tafeltjes, voortenten en luifels, airco’s en kachels aan. Via onze site hebben wij de beschikking over meer dan 20.000 artikelen. Bestel veilig en vertrouwd online! Uiteraard kun je altijd via de chat of telefonisch contact met ons opnemen voor deskundig advies.

De populairste T@B modellen

Bij Henk Pen hebben wij een selectief aantal T@B caravans modellen beschikbaar, elk met unieke eigenschappen en voordelen. Ontdek de populaire T@B 320 en T@B 400!