Stralend onderweg naar je volgende bestemming

Laat je camper of caravan professioneel wassen met onze reinigingsservice

Professionele reiniging voor campers en caravans!

Laat je kampeervoertuig weer stralen met onze grondige reinigingsservice. Bij ons vind je de reinigingsservice waarbij we jouw camper of caravan grondig wassen en er weer als nieuw uit laten zien!

Professioneel wassen van een camper in onze wasplaats.

De voordelen van onze professionele wasplaats

Milieuvriendelijke producten

We gebruiken milieuvriendelijke reinigingsproducten die veilig zijn voor het milieu en je voertuig. Zo kun je met een gerust hart genieten van een schone camper of caravan.

Reinigingsservice

Onze reinigingslocatie is speciaal ontworpen om aan de behoeften van campers en caravans te voldoen, met de juiste uitrusting en ruimte om zelfs de grootste voertuigen efficiënt te wassen.

Geavanceerde reinigingstechnieken

Tijdens onze reinigingsservice maken we gebruik van geavanceerde technieken om vuil, insecten en andere verontreinigingen grondig te verwijderen, zodat je camper of caravan er weer als nieuw uitziet.

Matrassen & kussens reinigen

Wij kunnen naast het exterieur wassen ook de matrassen en kussens van jouw camper/caravan reinigen met een grondige shampooservice.

Exterieur van campers en caravans wassen

Het wassen van jouw camper of caravan in onze professionele wasplaats verbetert niet alleen de uitstraling van het voertuig. Regelmatig wassen helpt ook om de levensduur van de lak te verlengen en biedt bescherming tegen schadelijke invloeden van buitenaf, zoals uv-straling en zure regen.

Onze professionele aanpak zorgt ervoor dat jouw camper of caravan grondig wordt gereinigd, zonder de lak of andere oppervlakken te beschadigen. Hierdoor zal jouw voertuig er niet alleen beter uitzien, maar ook langer meegaan!

Matrassen & kussens shamponeren

 

In onze wasplaats bieden we een effectieve en grondige shamponeerservice voor matrassen en kussens van campers en caravans. Met behulp van gespecialiseerde apparatuur en reinigingsmiddelen reinigen we diep in de vezels van de matrassen en kussens. Zo worden stof, vuil, allergenen en geuren verwijderd.

Onze shamponeermethode is veilig voor verschillende materialen en zorgt voor een frisse en schone slaapomgeving in jouw camper of caravan. Zo kun je snel weer genieten van een comfortabele nachtrust tijdens jouw kampeervakantie.

Camper

Exterieur reinigen

€99,-

Caravan

Exterieur reinigen

69,-

Camper / caravan

Matrassen & kussens shamponeren

€195,00

Heb je nog vragen over het wassen en reinigen, of wil je een afspraak maken?

Neem dan contact met ons op, we helpen je graag verder!

 

Naam
Adres
Soort voertuig(Vereist)