KEUZE GENOEG

Camper of caravan huren doe je bij Henk Pen

Bij Henk Pen hebben we de grootste verhuurvloot van Oost Nederland met uitsluitend nieuwe campers en caravans. Dus of je nu op zoek bent naar een model voor 2, 4 of 6 personen, bij ons heb je ruime keuze om een camper of caravan naar smaak te huren.

Campers

Door onze uitgebreide vloot verhuurcampers hebben wij voor iedere situatie wel een geschikte camper. Daarnaast zijn al onze campers geheel kilometervrij! Ontdek ze zelf!

Caravans

Door onze uitgebreide vloot verhuurcaravans hebben wij voor iedere situatie wel een geschikte caravan. Bekijk de mogelijkheden en vind een caravan die bij jou past!

Hoe werkt het huren van een camper of caravan?

Ben je klaar om de ultieme vrijheid van kamperen te ervaren? Het huren van een camper of caravan bij ons is heel eenvoudig. Lees hieronder hoe je in slechts een paar stappen kunt genieten van alle voordelen die onze huurcampers en -caravans je te bieden hebben.

Stap 1

Kies je favoriete camper of caravan

In ons boekingsplatform selecteer je jouw gewenste datum van vertrek en de datum van retour. Let er hierbij op dat onze huurperiodes altijd van vrijdag tot vrijdag óf voor een volledige kalendermaand lopen!

Stap 2

Reserveer eenvoudig en vrijblijvend

Is jouw favoriete camper of caravan nog beschikbaar? Mooi! Kies in het katern het juiste inventarispakket en de indicatietijd voor het ophalen en inleveren. Klik daarna op ‘reserveer vrijblijvend deze camper of caravan’.

Stap 3

Maak jouw reservering definitief

Is alles naar wens? Maak dan jouw reservering definitief door de betaling te voldoen via iDEAL. Je krijgt hiervoor een betaallink via de mail, en je hebt vervolgens 72 uur de tijd om deze betaling te voldoen.

Stap 4

Bereid je alvast goed voor op je reis

De camper of caravan is voor jou gereserveerd en de voorpret kan beginnen! Bereid je alvast goed voor door het kijken van onze instructievideo’s en het doorlezen van de veelgestelde vragen.

WAAR GA JIJ VOOR?

Van eenvoudig en compact tot ruim en luxe

Ontdek welke mogelijkheden er zijn. Ga je met z’n tweeën op pad of met de hele familie? Je kunt eenvoudig kiezen voor een 2, 4 of 6 persoons camper of caravan.

Stap 1: Kies je favoriete camper of caravan

In ons boekingsplatform selecteer je jouw gewenste datum van vertrek en de datum van retour. Let er hierbij op dat onze huurperiodes altijd van vrijdag tot vrijdag óf voor een volledige kalendermaand lopen! Ook kun je aangeven hoeveel slaapplekken je nodig hebt.

Klik op zoeken, en alle beschikbare campers en caravans verschijnen direct. Het aanbod kun je hierna nog verfijnen door te filteren op faciliteiten, type camper of caravan of het soort transmissie.

Stap 2: Reserveer eenvoudig en vrijblijvend

Is jouw favoriete camper of caravan nog beschikbaar? Mooi! Als je jouw keuze selecteert, opent een detailpagina met informatie over de camper of caravan. Afmetingen, specificaties en prijzen per periode worden op deze pagina weergeven. Ook kun je de foto’s en plattegrond bekijken. Heb je nog een vraag over deze camper of caravan? Deze kun je eenvoudig stellen aan ons gespecialiseerde team via de knop ‘stel een vraag’.

Sluit de camper of caravan aan op jouw wensen? Perfect! Dan ben je bijna gereed om de ultieme vrijheid van kamperen te gaan ervaren. Kies in het katern het juiste inventarispakket en de indicatietijd voor het ophalen en inleveren. Klik vervolgens op ‘reserveer vrijblijvend deze camper of caravan’.

Je ziet nu een overzicht van jouw boeking. Controleer je gegevens nog een laatste keer. Zijn deze juist en volledig ingevuld? Klik dan op ‘Reserveer deze camper’ of ‘Reserveer deze caravan’. Gefeliciteerd! Je vrijblijvende reservering is voltooid!

ONTDEK BOB DE MINI VAATWASSER

Je beste vriend tijdens de vakantie!

De afwas doen tijdens je vakantie? Echt niet! Voor slechts €100,- extra huur je onze mini vaatwasser voor je gehele huurperiode. Laat Bob het werk doen terwijl jij relaxt en nog aan het nagenieten bent van je ontbijt, lunch of diner!

Stap 3: Maak jouw reservering definitief

Tevreden met jouw keuze en is alles naar wens? Maak dan jouw reservering definitief. Om je reservering definitief te maken is er nog maar één handeling nodig: de betaling.

De betaling gaat als volgt te werk: je ontvangt van ons een e-mail met daarin een betaallink. De eerste betaling voldoe je eenvoudig via iDEAL. Zodra je de betaallink van ons hebt ontvangen, heb je 72 uur de tijd om de betaling te voltooien. Indien deze betaling niet binnen deze tijd betaald wordt, vervalt de boeking en wordt de reservering geannuleerd.

Hiermee machtig je ons ook direct om (eventuele) deelbetalingen te innen. Deze vervolgbetalingen worden vervolgens automatisch geïncasseerd. Zorg dus ook voor voldoende saldo op je lopende rekening. Het moment waarop deze betalingen worden geïncasseerd vind je op het betaaloverzicht.

Stap 4: Bereid je voor op je reis

De camper of caravan is voor jou gereserveerd en de voorpret kan beginnen! Bereid je alvast goed voor op je reis door het kijken van onze instructievideo’s. Hier vind je onder andere informatie over het opzetten van de luifel en het verwisselen van de gasflessen.

Met het doorlezen van de veelgestelde vragen vind je een antwoord op een groot aantal vragen die je kunt hebben rondom het huren van een camper of caravan. Neem zeker eens een kijkje!

Tot slot kun je op de pagina over de inventarispakketten nog eens nalezen welke essentiële accessoires voor het kamperen standaard al bij Henk Pen zijn inbegrepen. En heb je ons all-inclusive pakket geboekt? Ook daarvan vind je een lijst van de inhoud op deze pagina.

Technische vragen? Bekijk onze handige instructiefilms

Instructievideo’s

Heb je bij ons een camper of caravan gehuurd en heb je vragen over de werking van diverse accessoires of het opzetten/installeren van bepaalde producten? Wij maken het je gemakkelijk met deze handige instructievideo’s!

Bekijk hier de video’s

Bijzondere ervaring van een tevreden klant:

Een mooie vakantie gehad met een top camper!

“We hebben een mooie camper meegekregen die van alle gemakken was voorzien. We kregen bij de uitgifte een duidelijke uitleg, zodat we goed voorbereid op weg konden. Erg leuk om een keer op deze manier op vakantie te gaan.”

Sander, Groenlo

Vragen?

Heb je nog vragen, neem dan gerust contact met ons op via het formulier.

Naam